Libnet.ro
UNICEF

08:01

Cadou de Craciun pentru o fetita de cinci ani din Dolj Inima Denisei este in sfarsit sanatoasa

Antena3 Antena3,
Cadou de Craciun pentru o fetita de cinci ani din Dolj Inima Denisei este in sfarsit sanatoasa

Cadou de Craciun pentru o fetita de cinci ani din Dolj Inima Denisei este in sfarsit sanatoasa. continuă pe Antena3

Cadou de Craciun pentru primarii. Guvernul aloca 475 milioane lei din Fondul de Rezerva

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 475 de milioane de lei pentru cheltuieli urgente necesare functionarii primariilor din 1. 680 de localitati, a declarat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Klaus Iohannis si-a facut bilantul primului mandat la Cotroceni: Au fost cinci ani cu provocari majore. S-a incercat acapararea statului

Klaus Iohannis si-a facut bilantul primului mandat. Presedintele sustine ca au fost cinci ani de provocari majore, in care a incercat sa mentina cursul democratic al Romaniei.

La cinci ani dupa reconcilierea lor istorica, Cuba si SUA sunt din nou certate

Pe 17 decembrie 2014, Washingtonul si Havana surprindeau lumea anuntand o apropiere istorica dupa o jumatate de secol de disputa. Cinci ani mai tarziu, idila s-a transformat in furtuna, cu riscul unei noi rupturi, potrivit Le Vif, citat de Rador.

Adolescentul de 14 ani din Iasi a devenit erou, dupa ce a intrat in dormitorul surorii sale. Cand a vazut ce se intampla, nu a stat nicio clipa pe ganduri

Scene incredibile la Iasi. Un pusti de 14 ani poate fi numit erou dupa ce a sarit la gatul tatalui sau cand a vazut ca acesta ii violeaza sora.

Japonia va plati o factura uriata pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2020! Decizia de ultim moment luata de organizatori

Costurile totale pe care guvernul nipon le va plati pentru organizarea Jocurilor Olimpice de vara de la Tokyo, programate in perioada 24 iulie-9 august 2020, se ridica la aproximativ 1. 350 miliarde yeni 11,5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )