Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce cadou i-a dus Klaus Iohannis printului Charles

Antena3 Antena3,
Ce cadou i-a dus Klaus Iohannis printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, miercuri seara, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre printul Charles. Cu aceasta. continuă pe Antena3

Ce cadou i-a dus presedintele Romaniei printului Charles (VIDEO)

Klaus Iohannis a participat, impreuna cu sotia sa, Carmen, la invitatia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, la dineul organizat la Palatul Buckingham, miercuri seara, cu.

Klaus Iohannis participa la evenimentul dedicat aniversarii Printului Charles

Klaus Iohannis va participa, la invitatia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, incepand cu ora 21. 45 ora Romaniei), la receptia si dineul organizate cu ocazia.

intalnirea lui Klaus Iohannis cu Theresa May s-a anulat

Intalnirea oficiala dintre presedintel Klaus Iohannis si premierul britanic, Theresa May, a fost anulata de partea britanica, prim-ministrul fiind retinut intr-o sedinta pe tema Brexitului. Seful statului va participa in continuare la aniversarea Printului Charles de la Palatul Buckingham.

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea se lupta cu Romania in loc sa lupte pentru Romania/ Tara arde si prim-ministrul Dancila se ascunde in Arabia. Guvernul asta ne-a dus cu 11 ani in urma (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa guvernului Dragnea-Dancila dupa rezolutia votata de Parlamentul European privind Romania si dupa raportul MCV extrem de dur privind situatia statului de drept din.

Klaus Iohannis, la Alba Iulia de Ziua Nationala. Ce va face presedintele la 1 Decembrie, in Capitala Marii Uniri

Dintre reprezentantii de la cel mai inalt nivel ai Statului Roman, singurul care a confirmat participarea la manifestarile dedicate sarbatoririi Centenarului Marii Uniri la Alba Iulia este presedintele Klaus Iohannis. Acesta va sta circa 2 ore la Alba Iulia.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea offshore

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgarea a legii offshore. stire in curs de actualizare .

Asemanarea dintre Klaus Iohannis si un boxer. Imaginile geniale difuzate de Mihai Gadea la Sinteza zilei

Premierul britanic, Theresa May, a anulat, miercuri, intalnirea cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Situatia jenanta in care a fost pus Klaus Iohannis vine la o zi dupa criticile sefului statului.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

Klaus Iohannis, explicatii despre neprezentarea sotiei sale la audierile de la Parchetul General

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca sotia sa, Carmen Iohannis, nu se va prezenta joi la Parchetul General, unde a fost citata, deoarece se vor afla in vizita de stat la Londra.

Sinteza zilei. Situatie jenanta pentru Klaus Iohannis

Premierul britanic Theresa May a anulat intalnirea cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Theresa May a ales sa continue sedinta pe care o avea cu membrii cabinetului sau in care subiectul principal era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,33 seconds )