Libnet.ro
UNICEF

15:00

CADOU INCENDIAR de la Adelina Pestritu pentru sotul ei! FANII AU AMUTIT cand au vazut asta! Cred ca a facut infarct (FOTO)

B1 B1,
CADOU INCENDIAR de la Adelina Pestritu pentru sotul ei! FANII AU AMUTIT cand au vazut asta! Cred ca a facut infarct (FOTO)

Virgil Steblea a primit un cadou inedit de la sotia sa, Adelina Pestritu. BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS iN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVARUL! IMAGINI BOMBA Vedeta a pozat intr-o lenjerie. continuă pe B1

Adelina Pestritu, alaturi de Kim Kardashian, la un eveniment in Los Angeles. Detaliul inedit pe care l-au observat imediat fanii. Cine s-a imbracat cel mai bine

Adelina Pestritu a reusit sa guste din visul sau American. Iata ce a ales sa poarte vedeta noastra si cum au comparat-o fanii ei cu celebra Kim Kardashian! Cine s-a imbracat mai bine? Adelina Pestritu, alaturi de Kim Kardashian Adelina Pestritu s-a putut bucura de premiera pentru Romania. Pentru prima data in 45 de ani, .

Adelina Pestritu, SURPRINSA iN PAT cu... Pozele AU AJUNS pe internet! Dupa o partida de (FOTO)

Aflati in America pentru a participa la un eveniment, Adelina Pestritu s-a pozat alaturi de sotul ei, Virgil Steblea, intr-o ipostaza inedita.

Adelina Pestritu a renuntat la inhibitii si la haine in Las Vegas. Cum si-a sarbatorit sotul frumoasa bruneta

Adelina Pestritu a renuntat la inhibitii si la haine in Las Vegas. Cum si-a sarbatorit sotul frumoasa bruneta aflati din.

Adelina Pestritu, gafa de proportii. Totul a devenit public. Puteai sa pui macar un sutien pe tine!

Adelina Pestritu a dat cu standul in dreptul! Dupa ce a revenit in prim-plan in presa mondena, datorita premiului luat de curand, a scapat un detaliu care i-a socat pe fani. Cum s-a pozat alaturi de sotul sau? Adelina pestitu, gafa de proportii. A fost taxata grav de fani Adelina Pestritu se afla si acum .

Adelina Pestritu, sumar imbracata, intr-o imagine care face senzatie pe internet! Ce a ales sa poarte de ziua sotului ei

Vedeta a starnit foarte multe reactii, dupa ce a publicat cateva fotografii, cu o ocazie foarte speciala. Sotul Adelinei Pestritu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar pentru ca nu putea lasa momentul deosebit sa treaca pur si simplu, vedeta a marcat evenimentul in stilul sau unic. De aceea, toata lumea a putut sa o vada .

Ce a patit Adelina Pestritu de era sa nu mai ajunga la gala din Los Angeles

Dupa ce a scapat de emotiile participarii la Gala Peoples Choice Awards, eveniment desfasurat duminica noaptea in Los Angeles, Adelina Pestritu le-a povestit amicilor sai virtuali peripetiile prin care a trecut pana sa ajunga pe covorul rosu.

Adelina Pestritu a trecut prin clipe de cosmar in America. Va imaginati ce s-ar fi putut intampla!

Vedeta s-a distrat in weekendul care s-a incheiat, insa au existat si detalii nevazute, care au stresat-o pe Adelina Pestritu. Aceasta a avut parte si de clipe de cosmar, pe langa cele extaz, odata cu pasirea pe covorul rosu, in Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a intalnit cu vedete din sfera internationala, fiind insotita de .

Cu cine s-a intalnit Adelina Pestritu la evenimentul din Los Angeles

Adelina Pestritu nu-si mai incape de fericire dupa ce a luat parte, alaturi de o multime de vedete internationale, la Gala E! Peoples Choice Awards! Iata cu cine s-a intalnit acolo! .

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Adelina Pestritu s-a numarat azi-noapte printre vedetele care au pasit pe covorul rosu al Galei E! Peoples Choice Awards. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie! .

Adelina Pestritu, RAVASITOARE in America! Uite cu ce tinuta a rupt gura targului la E! Peoples Choice Awards 2019 (FOTO)

Bucurie mare pentru romani. Adelina Pestritu a ajuns in America, la galaPeoples Choice, pentru a-si ridica premiul de cel mai bun influencer din Romania. Aceasta a fost premiata alaturi de cele mai mari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )