Libnet.ro
UNICEF

14:45

CADOU de Martisor pentru Dragnea. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene vine la Bucuresti

B1 B1,
CADOU de Martisor pentru Dragnea. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene vine la Bucuresti

De Martisor, Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, vine la Bucuresti pentru o serie de discutii cu oficialii romani. Primul pe lista este Liviu Dragnea. Joi, imediat dupa ce va ateriza pe. continuă pe B1

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

Politico: Cele mai mari gafe ale presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a reusit sa starneasca o adevarata furtuna pe pietele financiare printr-o simpla declaratie privind situatia politica din Italia. Agitatia provocata l-a determinat sa revina asupra afirmatiei sale, care, potrivit lui, a fost gresit inteleasa. insa, noteaza Politico, nu a fost pentru prima data cand Jean-Claude Juncker a facut declaratii care i-au uluit pe multi.

Statele UE vor sa-si pastreze atributiile actuale in desemnarea presedintelui Comisiei Europene

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene, reuniti vineri la Bruxelles in cadru informal, au respins propunerea ca presedintele Comisiei Europene sa fie in mod automat unul dintre capii de lista selectionati de catre partidele politice.

Presedintele Comisiei Europene da explicatii cu privire la comentariile sale despre Italia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si-a exprimat vineri regretul ca afirmatiile sa.

Statele Uniunii Europene vor sa isi pastreze atributiile actuale in desemnarea presedintelui Comisiei Europene

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene, reuniti vineri la Bruxelles in cadru informal, au respins propunerea ca presedintele Comisiei Europene sa fie in mod automat unul dintre capii de lista selectionati de catre partidele politice europene pentru alegerile europarlamentare, dar si ideea ca functia respectiva sa fuzioneze cu cea de presedinte al Consiliului European, relateaza Reuters si AFP.

USR solicita Comisiei Europene includerea Romaniei in Grupul de lucru pentru bazinele carbonifere aflate in tranzitie

Uniunea Salvati Romania a solicitat, prin intermediul deputatei Cristina Pruna, includerea Vaii Jiului in Grupul de lucru pentru bazinele carbonifere aflate in tranzitie.

Tariceanu a gasit vinovatii pentru DEZASTRUL absorbtiei FONDURILOR EUROPENE

Calin Popescu Tariceanu critica actuala lege a achizitiilor publice. Seful Senatului este de parere ca aceasta ingreuneaza ingrozitor absorbtia de fonduri europene. Tariceanu precizeaza ca.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )