Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cadou neasteptat oferit presedintelui Consiliului Judetean Gorj. Pas cu pas pentru Calinoiu

Adevărul Adevărul,
Cadou neasteptat oferit presedintelui Consiliului Judetean Gorj. Pas cu pas pentru Calinoiu

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a primit, la inceputul ultimei sedinte de Consiliului Judetean din acest an un cadou neasteptat. Consilierul liberal Victor Banta i-a oferit cartea autobiografica a noului presedinte Klaus Iohannis, Pas cu Pas. continuă pe Adevărul

Petre Emanoil Neagu este presedintele interimar al Consiliului Judetean Buzau

Vicepresedintele Petre Emanoil Neagu, membru PSD, a devenit prin vot secret, exprimat in aceasta dimineata, presedinte interimar al Consiliului Judetean Buzau. Alegerea a avut loc la o zi dupa ce Tribunalul Bucuresti a transmis Institutiei Prefectului hotararea de arestare preventiva a lui Cristi Bigiu.

Florin Turcanu, presedintele condamnat la puscarie al Consiliului Judetean Botosani, nu isi da demisia: Ma mai sacrific o data pentru binele tuturor

Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani, nu isi da demisia dupa ce a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare. Seful judetului isi pastreaza si functia de presedinte al PNL Botosani, fiindca liderii de la centru l-ar fi sfatuit sa o pastreze.

Cristinel Bigiu a fost suspendat oficial de la sefia Consiliului Judetean Buzau

Prefectul judetului Buzau, Maria Buleandra, urmeaza sa emita ordinul de suspendare din functie a sefului Consiliului Judetean. Tribunalul Bucuresti a transmis Institutiei Prefectului hotararea de arestare preventiva a lui Cristi Bigiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )