Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cadoul de Craciun, scurtmetrajul cu Adrian Vancica, pe lista scurta pentru nominalizarile la Oscar (VIDEO)

B1 B1,
Cadoul de Craciun, scurtmetrajul cu Adrian Vancica, pe lista scurta pentru nominalizarile la Oscar (VIDEO)

Cadoul de Craciun, scurtmetrajul lui Bogdan Muresanu, a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la Oscar. Scurtmetrajul Cadoul de Craciun, care recent a fost premiat pentru cel mai. continuă pe B1

EXCLUSIV Bogdan Muresanu, al doilea roman care ajunge pe lista scurta la premiile Oscar: E incredibil! Filmul nu ma mai reprezinta doar pe mine, Romania vine la masa unde se asaza Franta si Canada (VIDEO)

Cadoul de Craciun, scurtmetrajul lui Bogdan Muresanu, a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la Oscar. Detalii AICI) Muresanu devine astfel al doilea artist din istoria filmului romanesc,.

Performanta a cinematografiei romanesti, ignorata de Ministerul Culturii. Mesajul acid al actorului Adrian Vancica

Cadoul de Craciun, scurtmetrajul lui Bogdan Muresanu, a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la Oscar. Detalii AICI) O adevarata performanta, dar care pare ca nu impresioneaza deloc.

Reactia amuzanta a lui Adrian Vancica dupa ce Cadoul de Craciun aajuns pe lista scurta la Oscaruri

Cadoul de Craciun, scris si regizat de Bogdan Muresanu si care ii are ca protagonisti pe Ioana Flora si Adrian Vancica foto), este primul scurtmetraj romanesc ajuns pe lista scurta pentru o nominalizare la premiile Oscar, care vor fi decernate pe 9 februarie, la Los Angeles. Membrii echipei au facut declaratii cu privire la aceasta reusita, iar Vancica a facut-o in stilul consacrat.

VIDEO Scurtmetrajul lui Bogdan Muresanu, Cadoul de Craciun, pe lista scurta a propunerilor de nominalizare la Oscar

Scurtmetrajul lui Bogdan Muresanu, Cadoul de Craciun, a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la Oscar 2020, potrivit Mediafax.

LISTA Fonduri pentru firme 2020: Start-Up Nation si alte programe de ajutoare pentru afaceri

Statul a publicat lista de programe de finantare pentru firme mici si mijlocii IMM), inclusiv Start-Up Nation, cu alocarile bugetare propuse pentru anul 2020. Guvernul vrea sa adopte rapid bugetul, prin angajarea raspunderii in Parlament, fara dezbatere, amendamente si vot.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )