Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cadoul inedit facut de Iohannis lui Trump: O COPIE A SABIEI LUI STEFAN CEL MARE! CARE E MESAJUL DIN SPATELE ACESTUI DAR SIMBOLIC (FOTO)

B1 B1,
Cadoul inedit facut de Iohannis lui Trump: O COPIE A SABIEI LUI STEFAN CEL MARE! CARE E MESAJUL DIN SPATELE ACESTUI DAR SIMBOLIC (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a ales un simbol aparte pentru a ii face un cadou presedintelui american Donald Trump in turneul extern efectuat in Statele Unite. Seful statului i-a oferit liderul. continuă pe B1

Cadou inedit facut de Klaus Iohannis lui Donald Trump. I-a dat o copie a sabii lui Stefan cel Mare. Mesajul din spatele acestui dar (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un simbol aparte pentru a ii face un cadou presedintelui american Donald Trump in turneul extern efectuat in Statele Unite. Seful statului i-a oferit liderul.

VIDEO. Iohannis, catre Trump: Romania se afla pe flancul de est. Ne bazam pe parteneriatul cu America, pentru ca nu putem sta singuri acolo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul conferintei comune cu presedintele american Donald Trump, ca parteneriatul Romaniei cu Statele Unite ale Americii a modelat tara. Totodata, seful statului roman a subliniat ca tara noastra se afla pe flancul de Est si ne bazam pe parteneriatul dvs, domnule Trump, pentru ca nu putem sta singuri acolo.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )