Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cadoul numerologic al zilei. Care sunt caracteristicile celor nascuti pe 12-13 august

Antena3 Antena3,
Cadoul numerologic al zilei. Care sunt caracteristicile celor nascuti pe 12-13 august

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, reteta pentru sarbatoritii de sambata si duminica. Cei nascuti pe 12 august sunt artisti. Sunt suflete nobile, care pot. continuă pe Antena3

Codul galben de canicula va fi extins in urmatoarele zile. Care sunt zonele afectate

Codul galben de canicula va fi extins in cursul zilei de joi pentru judete din sudul Moldovei si Muntenia, urmand sa fie valabil in zilele de sambata si duminica, a declarat joi, Elena.

Atentie in mijloacele de transpport in comun. Care sunt bolile la care sunt expusi calatorii

Specialistii trag un semnal de alarma pentru cetatenii care merg cu transportul in comun. Putini stiu de pericolele la care oamenii se expun in fiecare zi. Din cauza spatiilor inchise.

Politic show:Camelia Bogdan: Banii din Crescent ar fi ajuns si la altii, care sunt protejati de stat. Sunt offshore-uri controlate de servicii;Daca piscina asta din Galati ar fi Romania, tu te-ai fi inecat deja;

Gestionarea deseurilor si aplicabilitatea normelor europene. Ministrul Mediului recunoaste ca Romania se afla intr-o situatie deplorabila cat priveste gestiunea deseurilor si mai ales gradul de reciclare. Cronica unei zile in care dispretul fata de lege a triumfat. Lipsa de cvorum la birourile permanente, lipsa de cvorum la plen, sedinta informala telefonica, o mica incompatibilitate. Nimic nu i-a impiedicat pe social-democrati.

Experienta chinuitoare prin care sunt nevoiti sa treaca locuitorii unui sat de fiecare data cand pierd pe cineva drag (VIDEO)

Experienta chinuitoare pentru o familie din satul Carlanesti, din judetul Dambovita. O batrana de 82 de ani s-a stins din viata, iar cei din familie au fost nevoiti sa care sicriul pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )