Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cadoul de nunta dat de Gigi Becali fiicei Theodora si ginerelui sau: ce suma impresionanta le-a oferit mirilor

Adevărul Adevărul,
Cadoul de nunta dat de Gigi Becali fiicei Theodora si ginerelui sau: ce suma impresionanta le-a oferit mirilor

Gigi Becali le-a oferit cadou de nunta fiicei lui cea mare, Theodora, in varsta de 24 de ani, si ginerelui sau, Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita, o suma impresionanta de bani. continuă pe Adevărul

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei calugari de la Manastirea Frasinei

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata religioscu Mihai Theodor Mincu, un tanar afacerist. Latifundiarul din Pipera aorganizat o petrecere.

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formatia de nunta

Nunta in familia Becali. Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitati la Palatul Snagov.

Sotia lui Gigi Becali, aparitie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminitei Becali, admirata de toti invitatii

Luminita Becali a avut grija sa aiba o vestimentatie aparte, dat fiind evenimentul extrem de important la care a luat parte. Desigur ca nunta Teodorei trebuia sa fie perfecta, asa ca tinutele socrilor mici nu puteau fi oricare. Sotia lui Gigi Becali, aparitie spectaculoasa la nunta Teodorei Opulenta la nunta fiicei finantatorului FCSB. La asa .

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale Teodora. Darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor

Gigi Becali a fost pentru prima oara socru mic, sambata, la nunta fiicei sale Teodora. Becali nu s-a uitat la bani si a cheltuit o avere, iar darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor. Dupa ce a.

Gigi Becali a aruncat cu sute de bancnote de euro la nunta fiicei lui, de fata cu toti invitatii - VIDEO spectaculos

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )