Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cadoul Reginei Marii Britanii pentru fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry

Playtech Playtech,
Cadoul Reginei Marii Britanii pentru fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, le-a facut Printului Harry, lui Meghan Markle si fiului lor un cadou nepretuit. Cadoul reginei va rezolva multe dintre problemele pe care le au toti londonezii in fiecare zi. Se spune ca doar un rege sau o regina poate oferi un dar cu adevarat pretios. in cazul Elisabetei a [] . continuă pe Playtech

Un iranian a fost gasit vinovat de spionaj in favoarea Marii Britanii

Un iranian a fost condamnat la zece ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de spionaj in favoarea Marii Britanii, a a anuntat astazi, Teheranul.

Calusarii care-au uimit-o pe regina Mary a Marii Britanii. Istoria spectacolului tinut in sala Royal Albert Hall in 1935

In vara lui 1935, un grup de calusari din satul argesean Padureti a facut senzatie la un festival international de dansuri populare la Londra, fiind aplaudat la scena deschisa la celebra sala Royal Albert Hall de insasi regina Mary a Marii Britanii.

ii oferise un pisoi prietenei sale pentru fiul sau, dar, intr-o zi, s-a uitat pe internet si a fost de-a dreptul socata. Cum sa faci asa ceva? (VIDEO)

Ii daduse unei prietene un pisoi pentru fiul sau si aceasta i-a promis ca va fi intr-o familie iubitoare. intr-o zi, femeia s-a uitat pe internet si a incremenit. Femeia se filmase stand in pat si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )