Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cadouri pentru copiii de la Fundatia Metropolis

Antena3 Antena3,
Cadouri pentru copiii de la Fundatia Metropolis

Miracolul Sarbatorilor a ajuns si la copiii din Capitala. Copiii de la Fundatia Metropolis au primit cu bucurie sosirea ajutoarelor lui Mos Craciun. Doua zile au repetat poezii si colinde, au. continuă pe Antena3

Ela Craciun a trimis o masina plina de cadouri unor copiii saraci

Ela Craciun si-a dedicat ziua de diminica pentru a colinda magazinele in cautarea cadourilor perfecte pentru familia sa dar si pentru copiii dintr-o comuna de langa Galati, silitori la invatatura, dar care provin familii nevoiase si care nu ar fi avut parte de asemenea bucurii in prag de sarbatori.

Lectia de omenie a omului de afaceri care a renuntat la oras si si-a construit conac la tara. Cum a reusit sa stranga o masina de cadouri pentru copiii saraci

Antreprenorul care in urma cu cinci ani a luat decizia de a-si construi o casa la tara, din dorinta reintoarcerii la traditii, a reusit, in nici doua saptamani, sa stranga daruri pentru aproximativ 20 de familii sarace.

Mos Craciun a venit pentru copiii trustului Intact

Mos Craciun a venit tocmai din Laponia si a impartit sute de cadouri copiilor din trustul Intact Media. De la intalnire nu au lipsit ajutoarele sale, care au dansat si au cantat cu cei mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )