Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadourile Vioricai Dancila pentru Papa Francisc: Seminte de castraveti, ceapa si rosii (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cadourile Vioricai Dancila pentru Papa Francisc: Seminte de castraveti, ceapa si rosii (FOTO, VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Vasilica Dancila, a fost primita, vineri, la Vatican, de catre Sanctitatea Sa Papa Francisc. Dupa intalnire, Viorica Dancila a spus ca a primit din partea Papei Francisc o. continuă pe B1

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Primele imagini de la Vatican. Viorica Dancila, primita de Papa Francisc

Viorica Dancila se intalneste vinericu Papa Francisc. Premierul se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican si va avea intrevederi cu secretarul de stat al Vaticanului si cu Marele Maestru al.

Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila isi incepe astazi vizita la Vatican, cu o intalnire cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va pleca joi dupa-amiaza intr-o vizita la Vatican, unde va fi primita in audienta de Papa Francisc, scrie Agerpres .

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc, seful Executivului urmand sa plece joi la Vatican. in aceasta dupa-amiaza, voi pleca intr-o vizita la Vatican, unde voi fi primita in.

Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc. Ce vrea premierul sa-i spuna Suveranului Pontif (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 10-13 mai 2018, o vizita la Vatican, unde va fi primita in audienta de Papa Francisc, potrivit unui comunicat al Guvernului. intalnirea cu seful.

Papa Francisc a primit de la Viorica Dancila un stilou din lemn, seminte de legume din soiuri romnesti si un puiet de mar

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat - inscriptionat cu numele Papei Francisc - modelul Poenari Majestic Blackwood, confectionat, manual, din lemn, in Romania, la atelierele din Suceava, informeaza Guvernul. in schimb, Viorica Dancila a primit de la Papa Francisc trei carti, o medalie din bronz oficiala, dedicata celui de-al V-lea an al Pontificatului Sanctitatii Sale Papa Francisc si o placa sculptata in bronz realizata de artistul Guido Veroi, exprimand un mesaj de pace, solidaritate si justitie sociala.

Ce cadouri a primit Viorica Dancila de la Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta privata de catre Papa Francisc, premierul multumind Sanctitatii Sale pentru atentia generoasa pe care acesta a acordat-o mereu relatiilor.

Video. Viorica Dancila, in vizita la Vatican. Ce mesaj i-a transmis Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta privata de catre Papa Francisc, premierul multumind Sanctitatii Sale pentru atentia generoasa pe care acesta a acordat-o mereu relatiilor cu Romania si a exprimat speranta ca Sfantul.

Viorica Dancila, la Vatican: De ce premierul Romaniei a avut capul acoperit, iar Angela Merkel nu a respectat aceasta regula la intalnirea cu Papa Francisc(FOTO)

Viorica Dancila a fost primita vineri in audienta, la Vatican, de Papa Francisc. La intalnirea cu Suveranul Pontif, sefa Guvernului a purtat o tinuta neagra, avand capul acoperit cu un voal, desi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )