Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cadre medicale surprinse fara masca in unul din cele mai mari focare de coronavirus si medicamente expirate gasite in trusele de urgenta

Adevărul Adevărul,
Cadre medicale surprinse fara masca in unul din cele mai mari focare de coronavirus si medicamente expirate gasite in trusele de urgenta

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Galati au amendat 11 cadre medicale, 9 de la Spitalul de Urgenta si 2 de la Spitalul de Copii, pentru ca nu purtau masca. in plus, s-a descoperit ca anchetele epidemiologice nu s-au facut la timp. continuă pe Adevărul

Galati: DSP a anuntat amendarea mai multor cadre medicale pentru ca nu au purtat masca de protectie in spital

Noua cadre medicale de la Spitalul Judetean si doua de la Spitalul de Copii din Galati au fost amendate pentru ca nu purtau masti de protectie in spital. Printre persoanele sanctionate este si un medic, anunta Mediafax.

Ce a patit un politist care a intrat intr-un magazin fara masca. A regretat amarnic gestul sau

Un polititst local din Craiova a fost amendat cu 500 de lei de sefii lui pentru ca a intrat intr-un magazin fara masca de protectie. Agentul a fost surprins de un client care i-a atras atentia ca nu respecta regulile impuse de Guvern pe timp de pandemie.

O asistenta medicala de la DSP Galati a fost infectata cu noul coronavirus. 113 cadre medicale de la Spitalul de Urgenta sunt confirmate pozitiv

11 angajati de la opt institutii din Galati au fost diagnosticati cu COVID-19. La nivelul judetului Galati s-a ajuns la 1. 476 de cazuri confirmate, cu 49 mai multe decat joi, 16 iulie.

Politist local din Craiova, apostrofat de un client ca a intrat intr-un magazin fara masca: Esti un nesimtit!. Omul legii a fost amendat de colegi (VIDEO)

Un politist local din Craiova a fost apostrofat de un client ca a intrat intr-un magazin, fara sa poate masca. Omul legii a fost luat imediat la intrebari, iar in final acesta a iesit din magazin. Cearta.

Party cu vedete fara masca, la Mamaia. Imagini revoltatoare - VIDEO

Peste 100. 000 de romani se afla in acest weekend pe litoral, in ciudat avertismentelor tot mai vehemente ale autoritatilor. NImeni nu pare speriat de pandemia care este la un pas sa inchida din nou lumea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )