Libnet.ro
UNICEF

11:15

IN CADRUL WEBINARULUI ARSC Raspunsul oraselor din tara la criza actuala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CADRUL WEBINARULUI ARSC Raspunsul oraselor din tara la criza actuala

Asociatia Romana pentru Smart City ARSC) organizeaza - joi, 21 mai, de la ora 14:00 - webinarul cu tema Smart City vs. Pandemie, in cadrul carora vor fi prezentate raspunsul oraselor din Romania la criza actuala. continuă pe Ziarul Bursa

Informare meteo de ultima ora: Ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara, valabila pentru mai multe zile.

Trafic redus in primul weekend din starea de alerta pe principalele drumuri din tara; Se circula greu pe Centura Bucuresti

Politia Romana a anuntat ca traficul e redus, sambata, pe pricipalele drumuri din tara. in schimb, pe Centura Bucuresti se circula foarte greu.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Clubul Fermierilor Romani devine primul broker din tara noastra gestionat de fermieri

Clubul Fermierilor Romani a finalizat procesul prin care a preluat 48,98% din actiunile Agricover Broker de Asigurare SRL si devine astfel prima organizatie din Romania implicata direct in gestionarea riscurilor si asigurarea culturilor agricole, cu misiunea de a reprezenta interesele fermierilor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )