Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cafenea controversata deschisa in onoarea lui Vladimir Putin intr-un oras din Siberia (VIDEO)

B1 B1,
Cafenea controversata deschisa in onoarea lui Vladimir Putin intr-un oras din Siberia (VIDEO)

Cafenea controversata deschisa in onoarea lui Vladimir Putin intr-un oras din Siberia. Cafeneaua Presedintelui este un local mic cu fatada aparent banala din orasul Krasnoyarsk din. continuă pe B1

Panama Papers: Vladimir Putin, acuzatii in cazul Dosarelor Panama: Noi stim ca e vorba de angajati ai unor organizatii oficiale americane

Vladimir Putin a declarat, joi, ca informatiile din Panama Papers despre conturile apropiatilor sai sunt reale, dar a sustinut ca nu e vorba de nimic ilegal si a acuzat, din nou, Statele Unite ca se af.

Vladimir Putin: Panama Papers reprezinta o provocare, iar ziarul german care a primit documentele este aservit unei banci americane

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi, in cadrul sesiunii anuale televizate de intrebari si raspunsuri, ca scurgerea de documente de la cabinetul panamez de avocatura Mossack Fonseca reprezinta o provocare si ca ziarul german Suddeutsche Zeitung, aflat in spatele dezvaluirilor, este aservit bancii americane Goldman Sachs, relataza Reuters.

Vladimir Putin, pus in dificultate de o adolescenta de 12 ani. Pe cine ar salva mai intai de la inec: pe Erdogan sau pe Obama?

Presedintele rus Vladimir Putin a fost intrebat, joi, de o adolescenta de 12 ani, in timpul sesiunii anuale de intrebari si raspunsuri cu populatia, ca daca Erdogan si Obama s-ar.

Vladimir Putin, conferinta-maraton. Cum a raspuns liderul de la Kremlin la cele mai incomode intrebari

Vladimir Putin sustine joi traditionala conferinta in care raspunde in direct la intrebarile cetatenilor. Evenimentul este transmis de la Moscova incepand de la ora 12:00. In total, anul acesta s-au primit aproape.

Vladimir Putin, conferinta-maraton. Rusii i-au adresat aproape 2.000.000 de intrebari

Vladimir Putin sustine joi traditionala conferinta in care raspunde in direct la intrebarile cetatenilor. Evenimentul este transmis de la Moscova incepand de la ora 12:00. In total, anul acesta s-au primit aproape.

Cum se joaca Vladimir Putin cu mintile liderilor occidentali

Liderul Federatiei Ruse, Vladimir Putin, duce un nou tip de razboi cu Occidentul. Nu urmareste nici pe departe distrugerea fizica a inamicului, ci doar atragerea lui in capcane de ordin rational. Cu ajutorul strategilor sai, anticipeaza reactiile liderilor europeni in situatiile-limita in care are grija sa-i puna si intoarce lucrurile in favoarea lui.

Vladimir Putin a infiltrat efective militare secrete in tari vest-europene - presa germana

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat acumularea de efective militare secrete in tari vest-europene, inclusiv in Germania, grupurile de elita putand fi activate in caz de necesitate, afirma surse citate de revista germana Bild, potrivit Mediafax.

in Siberia s-a deschis Cafeneaua Vladimir Putin. Este fabulos cum e reprezentat Obama - FOTO

President Cafe e o bodega cu fatada aparent banala din orasul Krasnoyarsk, Siberia. Se spune: Afara-i vopsit gardul si-nauntru leopardul. Dar nu-i asa in cafenea. in incinta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )