Libnet.ro
UNICEF

07:45

Caine batut fara mila intr-un tramvai din Capitala. Stapana si-a varsat nervii pe bietul animal

Antena3 Antena3,
Caine batut fara mila intr-un tramvai din Capitala. Stapana si-a varsat nervii pe bietul animal

Imagini socante au fost surprinse intr-un tramvai din Capitala. O tanara a fost filmata in timp ce isi batea crunt cainele tinut in lesa. Potrivit martorilor, fata se suparase pe baiatul care. continuă pe Antena3

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Situatie incredibila la Spitalul Fundeni din Capitala. Medicilor li se cere sa semneze un angajament anti-mita

Conducerea Institutului Clinic Fundeni, unul dintre centrele de elita ale medicinei din Romania si lider in programul de transplant hepatic, renal si medular, solicita celor 1. 200 de oameni din cadrul personalului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )