Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cainele care sufera de nanism: ce varsta are, de fapt, acest ciobanesc german

Playtech Playtech,
Cainele care sufera de nanism: ce varsta are, de fapt, acest ciobanesc german

Este foarte probabil sa ai un prieten cu un ciobanesc german sau ai vazut de multe ori unul. Acestia sunt cei mai buni caini de paza, au multa dragoste, dar se pot si imbolnavi. Ciobanescul german este un caine impozant, de dimensiuni foarte generoase la maturitate. Se ataseaza de stapanul sau si il protejeaza pana . continuă pe Playtech

VIDEO Trump l-a prezentat pe Conan, cainele care a ajutat la prinderea lui al-Baghdadi Gluma facuta de presedintele SUA cu jurnalistii

Presedintele american Donald Trump l-a prezentat la Casa Alba pe Conan, cainele care a participat la operatiunea care a dus la uciderea liderului organizatiei teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza CNN, preluat de Mediafax.

Donald Trump decoreaza cainele care a participat in operatiunea impotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump l-a prezentat la Casa Aba pe Conan, probabil cel mai celebru caine din lume! al armatei americane care a participat la raidul care a condus in octombrie, in Siria, la moartea liderului gruparii jihadiste Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza AFP.

SOC total! BOALA SECRETA si fara leac de care sufera VEDETA ANTENEI 1! Sotia SE TEME pentru viata lui!

Celebrul prezentator tv Razvan Fodor care participa impreuna cu amicul sau Sorin Bontea la Asia Express, se confrunta cu crize de astm.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )