Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cainii comunitari nerevendicati sau neadoptati, eutanasiati intr-un termen stabilit in functie de bugetul alocat

Hotnews Hotnews,
 Cainii comunitari nerevendicati sau neadoptati, eutanasiati intr-un termen stabilit in functie de bugetul alocat

Comisia juridica si cea de administratie din Camera Deputatilor au finalizat luni noapte raportul pentru proiectul de lege privind cainii fara stapan, principala modificare fiind prelungirea termenului de la 7 la 14 zile lucratoare in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat, potrivit Agerpres. Cainii nerevendicati sau neadoptati vor fi eutanasiati in baza unei decizii emisa de catre o persoana imputernicita in acest sens de catre prima. continuă pe Hotnews

Cainii comunitari nerevendicati sau neadoptati, eutanasiati in 14 zile. Edilii pot amana eutanasierea daca au resurse pentru adaposturi

Comisia juridica si cea de administratie din Camera Deputatilor au finalizat luni noapte raportul pentru proiectul de lege privind cainii fara stapan, principala modificare fiind prelungirea termenului de la 7 la 14 zile lucratoare in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat, potrivit Agerpres. Cainii nerevendicati sau neadoptati vor fi eutanasiati in baza unei decizii emisa de catre o persoana imputernicita in acest sens de catre primarie.

Surse: Cainii comunitari neadoptati, eutanasiati intr-un termen stabilit in functie de ...

Dragnea: Un referendum privind cainii comunitari nu tine loc de lege

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat astazi ca este important un referendum privind cainii comunitari, dar ca acesta nu tine loc de lege.

Referendumul privind cainii comunitari, supus aprobarii in sedinta CGMB

Organizarea referendumului privind cainii comunitari va fi astazi supusa aprobarii catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )