Libnet.ro
UNICEF

13:30

Calarasi: Cele mai frumoase lacuri de pescuit. Sarulesti sau Big fish Mecca, balta celebra unde se prind crapi-gigant

Adevărul Adevărul,
Calarasi: Cele mai frumoase lacuri de pescuit. Sarulesti sau Big fish Mecca, balta celebra unde se prind crapi-gigant

Ascunsa in inima Vaii Mostistei, comuna Sarulesti din Calarasi are in apropiere un lac ale carui adancuri sunt populate de crapi-gigant. Lacul Sarulesti, unul dintre cele mai frumoase lacuri din Romania, atrage anual sute de pescari din toate colturile lumii, dornici sa vada cu ochii lor grozavia. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase lacuri de pescuit:Sarulesti - balta unde se prind crapi-gigant,Paltinu - marea din munti cu pesti cat o masina

Primavara si-a intrat oficial in drepturi, iar romanii care iubesc pescuitul sunt deja in cautarea celor mai frumoase lacuri. Adevarul va prezinta cele mai frummoase lacuri de pescuit din tara.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit din Salaj

La Virsolt, Salatig si Benesat, amatorii de gen gasesc cele mai frumoase lacuri de pescuit din Salaj. Cunoscatorii spun ca, dincolo de frumusetea locurilor, lacurile sunt si pline de peste.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit: Cincis, lacul care a inghitit cinci sate

Lacul Cincis din vecinatatea Hunedoarei este un lac artificial, creat la inceputul anilor 1960 pe vatra a cinci sate din Tinutul Padurenilor. A fost principala sursa de alimentare cu apa a municipiului si a combinatului siderurgic din Hunedoara si poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din Romania.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit. Paltinu, marea din munti cu pesti cat o masina

Lacul Paltinu, format de barajul cu acelasi nume de pe Valea Doftanei, este o destinatie preferata de pescarii din Prahova, dar si din alte judete. Zona extrem de pitoreasca, legendele despre pestii cu dimensiuni aproape monstruoase, speciile variate de pesti rapitori fac din Paltinu unul dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din Romania.

VIDEO Cele mai frumoase lacuri de pescuit din Brasov

Brasovul, renumit pentru pseisajele superbe nu se dezminte nici cand vina vorba de balti de pescuit. Aici puteti gasi unele dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din Romania.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Mures

Daca ii intrebi pe pescari, care sunt cele mai bune locuri de pescuit din judetul Mures, acestia recomanda Bratul Mort de la Ludus, Baltile de la Cenean si Santioana, Bezidul le ofera suprize placute pescarilor, iar salba de lacuri Faragau, Toldal, Bala si Paingeni ramane cea mai buna zona de pescuit din judet.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit din Maramures

Maramuresul nu duce lipsa de pescari. Fie ca acestia aleg sa pescuiasca pe raurile din judet, fie aleg sa plateasca o taxa si sa pescuiasca intr-un cadru organizat, important este ca au de unde aleg. Fiecare pescar are lacul sau preferat. Fiecare are o placere pentru un peste anume.

FOTO Jezero Joca - lacul preferat al pescarilor timisoreni din Banatul sarbesc: Mai mult de jumatate din clientii pescari sunt romani

Lacul Jezero Joca din Serbia este unul din locurile preferate de pescarii din Timisoara. Este considerata cea mai buna balta de stiuca din Estul Europei.

Cele mai cautate locuri de pescuit din Alba: baltile de la Daia Romana si Dostat

Amatorii de pescuit au mai multe variante de locatii in judetul Alba unde pot practica hobby-ul preferat. Fie ca aleg apele curgatoare de munte sau de ses ori lacurile si baltile din zona, pescarii dispun de un fond piscicol bogat format din crap, mreana, clean, caras, somn, fitofag, avat, morunas si salau.

FOTO Comorile virgine de pe Valea Runcului, din Muntii Apuseni - povestea de vis a unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

In Apuseni, la limita judetelor Alba si Cluj, se afla o zona de o frumusete rara, foarte putin cunoscuta si promovata in mediul turistic: Valea Runcului, cu pesteri, chei si grote.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )