Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calarasiul, locul II in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Adevărul Adevărul,
Calarasiul, locul II in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza, la ora actuala, in 275 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 1. 027 de focare, dintre care 15 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte trei judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA. Calarasiul se situeaza pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe focare, 103. continuă pe Adevărul

ANSVSA: Cele mai multe focare de pesta, 75, stinse in judetul Ialomita

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 275 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 1. 027 de focare, au transmis, vineri, reprezentantii Auoritati Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimenteor ANSVSA)). in total, au fost eliminati 365. 403 porci afectati de boala si exista 1. 112 cazuri la mistreti.

A inceput inscrierea in clasa pregatitoate. Topul scolilor din Salaj cu cele mai multe locuri disponibile

Prima etapa a inscrierilor se va incheia in 20 martie, in judetul Salaj fiind disponibile peste 2. 200 de locuri in clasa pregatitoare.

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de 8 martie din istorie

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade in tara vineri si in mai multe locuri au depasit 25 de grade, astfel ca traim una dintre cele mai calde zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteo. Temperaturile din Romania sunt cele mai mari din Europa in aceasta zi.

Utile: inca o substanta cancerigena, descoperita in medicamentele pentru scaderea tensiunii arteriale; De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune; Anxietatea la copii

Cat de greu este sa mai faci un copil dupa 35 de ani. Specialistii trag semnalul de alarma, varsta maternitatii se amana prea mult! Din ce in ce mai multe persoane amana conceperea unui copil, iar acesta poate fi un risc prea mare, intrucat este din ce in ce mai dificil, scrie Doctorul Zilei. Examenul coproparazitologic, recomandari. Examenul coproparazitologic poate arata daca in intestinele tale sunt prezente bacterii.

MESAJE de Ziua Femeii 2019. Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru femeile din viata ta

MESAJE de Ziua Femeii 2019. De Ziua Femeii 2019ai la indemana mai multe variante de mesaje pe care sa le trimiti femeilor din viata ta, de 8 Martie, Ziua Femeii. Iata cateva propuneri de MESAJE de Ziua.

Un nou protest al magistratilor fata de prevederile OUG 7, in mai multe orase. Judecatori si procurori au intrerupt activitatea si au iesit in fata instantelor

Magistratii au protestat din nou vineri, 9 martie, fata de prevederile OUG 7/ 2019. in mai multe orase din tara, judecatori si procurorii au intrerupt activitatea si au iesit in fata instantelor.

Cele mai frumoase statiuni din Spania: cinci destinatii de vis FOTO

Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu.

Un nou protest al magistratilor fata de prevederile OUG 7, in mai multe orase

Magistratii au protestat din nou, astazi, fata de prevederile OUG 7/ 2019. in mai multe orase din tara, judecatori si procurorii au intrerupt activitatea si au iesit in fata instantelor.

Protest de 8 Martie la Tribunalul Bucuresti. Mai multe organizatii denunta iresponsabilitatea justitiei in cazurile de viol

Mai multe femei de la diferite organizatii pentru drepturile omului protesteaza vineri, 8 martie, in fata Tribunalului Bucuresti impotriva sentintelor incorecte date de judecatori in cazurile de violenta sexuala.

UPDATE Protest la Tribunalul Bucuresti. Mai multe organizatii denunta iresponsabilitatea justitiei in cazurile de viol. Jandarmeria a dat amenzi

Mai multe femei de la diferite organizatii pentru drepturile omului protesteaza vineri, 8 martie, in fata Tribunalului Bucuresti impotriva sentintelor incorecte date de judecatori in cazurile de violenta sexuala. Una dintre protestatare sustine ca a fost amendata de catre jandarmerie pentru tulburarea sonora a ordonii publice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )