Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calatoarea si Shakespeare se joaca miercuri, 17 octombrie, pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
Calatoarea si Shakespeare se joaca miercuri, 17 octombrie, pe malul Borcei

In luna octombrie, sub sloganul Sarbatoreste romaneste, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi alaturi de Teatrul Dramaturgilor Romani va desfasura proiectul Luna dramaturgiei romanesti, cu sustinerea Consiliului Judetean Calarasi. Proiectul a debutat pe 9 octombrie cu piesa de teatru Autorul e in sala, de Ion Baiesu, in regia lui Dan Tudor. Alte 3 spectacole vor intregi evenimentul cultural. continuă pe Adevărul

Fotbal. Meciul Dinamo Dunarea se joaca luni, 22 octombrie, ora 21.00

Dunarea joaca pe 22 octombrie in Capitala. Luni, 22 octombrie, in epilogul etapei a 12-a, Dunarea intalneste in deplasare Dinamo Bucuresti. Cele doua echipe sunt departajate de 4 locuri in clasament, dar si de 3 puncte. Dunarea e pe 8 cu 14 puncte iar Dinamo, pe 12 cu 11 puncte.

Iohannis va face o vizita de stat n Italia, ntre 14 si 17 octombrie

Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 14-17 octombrie a. c. , o vizita de stat in Republica Italiana, aceasta fiind prima vizita de stat din ultimii 45 de ani, informeaza Cotroceniul.

Luna dramaturgiei romanesti. Ce spectacole sunt aduse pe malul Borcei

In luna octombrie, sub sloganul Sarbatoreste romaneste, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi alaturi de Teatrul Dramaturgilor Romani va desfasura proiectul La dramaturgiei romanesti, cu sustinerea Consiliului Judetean Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )