Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calatorii din Marea Britanie pot intra in Franta doar daca prezinta test negativ Covid-19

România Liberă România Liberă,
Calatorii din Marea Britanie pot intra in Franta doar daca prezinta test negativ Covid-19

Autoritatile din Franta permit incepand de miercuri intrarea in tara a celor care vin din Marea Brit. continuă pe România Liberă

Franta cere test COVID negativ tuturor cetatenilor UE care sosesc din Marea Britanie

Autoritatile Franceze au anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor member UE, care sosesc din Marea Britanie, trebuie sa prezinte la frontiera un test negative pentru infectia cu.

Parisul urmareste indeaproape situatia din Marea Britanie legata de noua tulpina a coronavirusului

Franta urmareste indeaproape situatia de pe teritoriul britanic, unde circula o noua tulpina a coronavirusului, ceea ce a dus la suspendarea de catre Olanda si Belgia a zvorurilor venite din Marea Britanie, a declarat o sursa guvernamentala, citata de AFP.

Olanda suspenda toate zborurile din Marea Britanie dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului

Guvernul olandez a suspendat incepand de duminica toate zborurile de pasageri din Marea Britanie dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului care circula pe teritoriul britanic, scrie AFP. Suspendarea intra in vigoare duminica la 06:00, ora locala 05:00 GMT) si va fi in vigoare pana la 1 ianuarie. Informatia vine la cateva ore dupa anuntul guvernului britanic de carantinare a Londrei si a sud-estului Angliei, in incercarea de a stopa o crestere a contaminarii atribuita noii tulpini de virus.

CORONAVIRUS |Peste 40 de tari suspenda sosirile din Marea Britanie, din cauza mutatiei noului SARS-CoV-2

Peste 40 de tari au suspendat sosirea calatorilor provenind din Regatul Unit, dupa descopeirea unei noi variante a noului coronavirus pe teritoriul britanic. Ce state suspenda sosirile din Marea Britanie, din.

Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Noua tulpina de coronavirus reprezinta un nou motiv de ingrijorare pentru medici, autoritati si oamenii de stiinta. Potrivit informatiilor descoperite pana acum, noua tulpina se caracterizeaza printr-o contagiozitate mult mai mare, punand si mai multa presiune pe sistemul medical, deja ajuns la epuizare. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat luni seara motivul pentru care autoritatile .

Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie care vor sa se intoarca acasa de Sarbatori

Romanii care se pregatesc sa se intoarca in tara, cu ocazia sarbatorilor de iarna, din Marea Britanie, trebuie sa stie ca au intrat in vigoare noi restrictii in contextul descoperii unei noi tulpini a vi.

Olanda si Belgia interzic zborurile din Marea Britanie de teama noului Covid-19

Olanda a interzis de duminica dimineata zborurile din Marea Britanie cel putin pana la sfarsitul anu.

Belgia interzice zborurile din Marea Britanie

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

Vaccinurile anti-Covid sunt eficiente si impotriva noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, potrivit expertilor Uniunii Europene

Expertii Uniunii Europene sustin cavaccinurile impotriva COVID-19sunt eficace si impotriva noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie, potrivitministrului german al.

Noua tulpina de coronavirus se raspandeste in Europa. Italia confirma primul pacient, recent intors din Marea Britanie

Noua tulpina de coronavirus, descoperita in Marea Britanie, incepe sa se raspandeasca si in afara granitelor. Un italiana fost depistat cu aceasta, dupa ce s-a intors in tara,impreuna cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )