Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calatoriile neesentiale in Cehia, interzise in perioada 30 ianuarie - 14 februarie. Scopurile pentru care sunt permise deplasarile

B1 B1,
Calatoriile neesentiale in Cehia, interzise in perioada 30 ianuarie - 14 februarie. Scopurile pentru care sunt permise deplasarile

Ministerul roman de Externe anunta ca autoritatile din Cehia aurevizuit conditiile de intrare a persoanelor pe teritoriul acestei tari, in contextul pandemiei de coronavirus. Noile reguli vor fi in. continuă pe B1

Calatoriile neesentiale in Cehia, interzise incepand de astazi si pana in 14 februarie

Calatoriile neesentiale in Republica Ceha sunt interzise incepand de sambata si pana in 14 februarie, indiferent de clasificarea statelor de provenienta din punct de vedere al riscului infectarii cu noul coronavirus.

Calatoriile neesentiale in Cehia, interzise pana pe 14 februarie

Calatoriile neesentiale in Republica Ceha sunt interzise incepand de sambata si pana in 14 februarie, indiferent de clasificarea statelor de provenienta din punct de vedere al riscului infectarii cu noul coronavirus, potrivit News.

Noi conditii de intrare in Belgia. Calatoriile in scop turistic, interzise in perioada 27 ianuarie - 1 martie Scopurile esentiale pentru care sunt permise deplasarile

Autoritatile din Belgia au stabilit noi conditii de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Ministerul roman de Externe. Astfel, in perioada 27 ianuarie - 1 martie, sunt pe.

30 IANUARIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 2668 noi cazuri

Pana astazi, 30 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 726. 918 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 532 de pacienti au fost declarati vindecati.

Coronavirus in Romania, 30 ianuarie 2021. 2668 de noi cazuri de infectare din 31.384 de teste

Coronavirus in Romania, 30 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania.

30 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Racii lamuresc lucruri cu prietenii, Sagetatorii dau sfaturi pertinente din experienta lor de viata

30 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. O zi in serviciul comunitatii. Facem tot felul de activitati si ii bucuram pe cei din jur. O zi buna, pentru ca suntem productivi. Fie ca ne gandim la sanatate sau la relatii, sau la casa si gospodarie. Dar si pentru ca reusim sa fim eficienti si sa aducem un plus de bine si de spor in viata noastra.

Prognoza meteo, azi, 30 ianuarie 2021. Vremea se va incalzi

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 30 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va incalzi. Prognoza meteo in principalele zone din.

Horoscop 30 ianuarie 2021. Banii curg garla pentru o singura zodie, chiar azi

Horoscop 30 ianuarie 2021. Se pare ca vin bani garla pentru o zodie, sambata. Ce anunta specialistii in astrologie despre nativii Zodiacului? Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 2, 24, 37, 39 si 40, in timp ce culorile care sigur iti fac ziua mai frumoasa daca le porti .

Germania interzice, din 30 ianuarie, intrarea persoanelor din zone cu variante mai contagioase ale coronavirusului

Calatoriile catre Germania dinspre tarile unde sunt prezente variante mai contagioase ale SARS-CoV-2 vor fi interzise pe scara larga incepand de sambata, a anuntat Ministerul de Interne german, potrivit dpa.

Dupa cei care deservesc activitati esentiale sunt amanate de la vaccinare si persoanele sub 65 de ani, indiferent daca au sau nu au boli cronice

Peste 66. 000 de persoane cu varsta sub 65 de ani care erau programate pentru doza 1 de vaccin impotriva COVID-19, intre 30 ianuarie si 11 februarie, vor fi reprogramate pentru 16 februarie si ulterior, in ordinea planificarii initiale. Aceste reprogramari vin dupa ce si persoanele care deservesc activitati esentiale au fost amanate la vaccinare cu zece zile. Prioritare la imunizare sunt astfel cei peste 65 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )