Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce calcule isi fac PNL si PSD pentru alegerile locale Cum arata ultimele sondaje interne

Hotnews Hotnews,
 Ce calcule isi fac PNL si PSD pentru alegerile locale Cum arata ultimele sondaje interne

Partidele politice au inceput deja pregatirile si isi contureaza strategiile pentru campania privind alegerile locale. PNL isi doreste sa organizeze alegerile pentru primarii si Consilii Judetene in luna septembrie sau cel mai tarziu la inceputul lunii octombrie, pentru a nu deconta criza economica care urmeaza. De partea cealalta, PSD se bucura de statutul de partid de opozitie si mizeaza pe o data cat mai tarzie a alegerilor. Astfel, cu un Guvern condus de PNL si un Parlament controlat de PSD, care intretin agenda mediatica, celelalte partide parlamentare - USR, PRO Romania, ALDE, PMP si UDMR - incearca sa-si contureze timid strategiile si sa-si consolideze electoratul. continuă pe Hotnews

Europenii isi fac planuri de calatorie pentru 2020

Trei sferturi dintre europeni 75%) planuiesc sa calatoreasca in 2020, dar cu preponderenta in interiorul tarilor lor, in timp ce sase din zece 60%) dintre acestia cred ca bugetul lor de vacanta va fi la fel ca inaintea pandemiei sau doar putin mai mic, arata rezultatele unui sondaj realizate de o retea de gazduire bagaje, in colaborare cu un blog romanesc de calatorii. Romanii sunt chiar mai optimisti decat media europenilor.

PNL ia in calcul ca alegerile locale sa se desfasoare in septembrie-octombrie iar parlamentarele in decembrie - surse

Premierul Ludovic Oban le-a spus marti liberalilor, in sedinta Biroului Executiv, ca isi doreste ca alegerile locale sa fie programate in sepetembrie sau cel mai tarziu in luna octombrie daca epidemiea de coronavirus scade in intensitate, au declarat pentru HotNews. ro surse din interiorul PNL.

PSD: Cum reporneste PNL economia: pentru romani si firme locale - austeritate, pentru pilele partidului - bunastare!

Reprezentantii PSD ii acuza pe liberali ca fac promisiuni de care nu se tin de cuvant, ceea ce inseamna pentru romani si firmele locale austeritate, iar pentru partid inseamna bunastare.

Romascanu: Proiectul Guvernului PNL este doar un vehicul electoral pentru alegerile ce vor urma

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, aduce noi acuzatii Guvernului condus de Ludovic Orban si evidentiaza colapsul economic spre care Romania se indreapta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )