Libnet.ro
UNICEF

17:00

Calcule pentru motiunea de cenzura. De cate voturi are nevoie Opozitia pentru a darama Guvernul

România Liberă România Liberă,
Calcule pentru motiunea de cenzura. De cate voturi are nevoie Opozitia pentru a darama Guvernul

Opozitia a depus motiunea de cenzura si se bazeaza pe 213 voturi, insa are nevoie de 233 pentru a da. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, vesti proaste despre sansele motiunii de cenzura. Cate voturi lipsesc

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca Opozitia ar mai avea nevoie de cateva zeci de voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca. Am mai avea nevoie de vreo 20 de voturi pentru a avea.

Strategia PSD pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Parlamentarii vor fi in sala, dar nu vor vota / Ce spune Viorica Dancila

Parlamentarii PSD vor fi in sala, dar nu vor vota la motiunea de cenzura a opozitiei impotriva Guvernului Dancila, au decis marti grupurile parlamentare ale social-democratilor.

Cate kilograme are Carmen de la Salciua? Chiar ea a postat proba cantarului. Fanii au reactionat imediat

Carmen de la Salciua se mandreste pe retelele de socializare cu faptul ca a reusit sa slabeasca, in timp record, spune aceasta. Din pacate, fanii nu au parut foarte incantati de ceea ce a numit aceasta o reusita. Proba cantarului pentru Carmen de la Salciua! Unele fane, interesate de dieta pe care a tinut-o cantareata, [] .

Teodorovici spune ca Romania are nevoie de programe de importare a fortei de munca

Romania are nevoie de programe dedicate pentru a atrage forta de munca din celelalte state membre, a.

Teodorovici: Romania are nevoie de politici fiscale

Romania are nevoie de programe dedicate, inclusiv de politici fiscale, pentru a atrage forta de munc.

VIDEO Motiunea de cenzura a opozitiei citita in Parlament: 5 motive pentru care Guvernul Dancila ar trebui demis urgent Textul documentului si ce sanse de reusita are demersul

De la asaltul asupra justitiei pana la modul defectuos in care a fost organizat votul in diaspora la europarlamentare, opozitia face, in textul motiunii de cenzura, un inventar al motivelor pentru care Guvernul Dancila ar trebui demis prin votul Parlamentului. Romania are nevoie urgenta de un Guvern cu o viziune pro-europeana, cu maximum 15 ministere, nu cu 27, orientat catre prioritatile de dezvoltare ale tarii: educatia, sanatatea, investitiile publice si atragerea fondurilor europene, se arata in textul motiunii de cenzura, consultat de HotNews. ro.

Ponta sustine motiunea de cenzura si il ironizeaza pe Ciolos: Nu are niciun parlamentar, dar el da jos Guvernul

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat miercuri ca desi e pesimist in privinta saselor de reusita, partidul sau va sustine motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila si ca parlamentarii formatiunii sale vor vota la vedere. in acelasi timp, fostul premier l-a ironizat pe Dacian Ciolos, spunand despre acesta ca sigur el da jos Guvernul chiar daca nu are niciun vot.

The Guardian: Experimentul Cinci Stele ne-a dezamagit. Italia are nevoie acum de o schimbare politica reala

Cum de a putut M5S, care a inventat cu succes noi cai de a face politica pe internet, sa cada atat de rau si atat de repede? Va rezista Liga in timp? Cat rau ii poate face iluzia recuperarii controlului unei tari care este atat de dependenta de pietele internationale pentru a-si finanta datoria publica enorma? Si, mai important, ce va mai ramane din sperantele Italiei dupa ce italienii vor fi constatat ca au epuizat una dupa alta formulele politice, fara nici un semn al inversarii declinului ce dureaza de 20 de ani?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )