Libnet.ro
UNICEF

00:07

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Adevărul Adevărul,
CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens. continuă pe Adevărul

Calcule pentru primul loc. Simona Halep la mana ei in turneul de la Madrid

Simona Halep se afla la mana ei pentru revenirea pe prima pozitie a clasamentului mondial WTA.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kiki Bertens (19:30) / Miza dubla pentru Halep - al treilea trofeu la turneul spaniol si locul 1 mondial

Simona Halep 3 WTA) va disputa sambata finala cu numarul 35 a carierei si a patra la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Romanca o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens 7 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut anul trecut titlul de la Cincinnati. Partida de astazi va avea o miza dubla pentru Halep: al treilea trofeu la competitia spaniola si numarul 1 in clasamentul mondial. Confruntarea este programata la ora 19:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si rateaza sansa de a reveni pe locul 1 mondial. Bertens a fost prea buna

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep, in finala la Madrid (6-2, 6-7(2), 6-0) cu Belinda Bencic - Dezlantuita in decisiv, la un meci distanta de locul 1

Daca scoatem din calcul setul al doilea unul in care a avut o evolutie oscilanta, cu multe intrebari fara raspuns), Simona Halep a aratat impotriva artagoasei Belinda Bencic ca este una dintre cele mai bune jucatoare din lume pe zgura. Decisivul a fost cireasa de pe tort, Simona impunandu-se cu 6-0. Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala de la Madrid Premier Mandatory), iar daca va ridica sambata trofeul deasupra capului va reveni pe locul 1 in lume incepand de saptamana viitoare 6-2, 6-72), 6-0, dupa o ora si 57 de minute). Se actualizeaza.

Simona Halep s-a calificat a patra oara in finala Madrid Open

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a intrecut-o, in penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe elvetianca Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Constanteanca a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si este la o singura victorie de revenirea pe locul 1 in clasamentul WTA. Simona va intalni in ultimul act al competitiei invingatoarea din meciul Sloane Stephens Kiki Bertens. Spune-ne, [] .

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Madrid. Vremea revansei pentru Halep

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 9 mondial, va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de.

Simona Halep, despre relatia cu Ion Tiriac: Ma simt mai motivata cand vine sa-mi vada meciurile. E foarte dur cu mine

Simona Halep va disputa sambata a patra finala la turneul de la Madrid, unde a castigat trofeul de doua ori. Romanca a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre relatia cu Ion Tiriac, patronul competitiei din capitala Spaniei, precizand ca se simte mai motivata atunci cand fostul jucator de tenis se afla in tribune. Numarul 3 WTA a dezvaluit ca Tiriac este foarte dur cu ea, criticand-o chiar si dupa meciul din semifinale cu Belinda Bencic.

Simona Halep, optimista inaintea partidei cu Belinda Bencici: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep a vorbit despre duelul de astazi, de la ora 15. 30, din semifinalele turneului de la Madrid, cand o va intalni pe Belinda Bencici, 18 TWA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )