Libnet.ro
UNICEF

20:00

Calcule de ultima ora. Cu cat cresc pensiile de la 1 septembrie

Antena3 Antena3,
Calcule de ultima ora. Cu cat cresc pensiile de la 1 septembrie

De la 1 septembrie, punctul de pensie va fi majorat la 1. 442 de lei. Aceasta crestere ar fi trebuit sa fie ceva mai mare, adica 1. 775 de lei,, dupa cum stabilea Legea pensiilor, dar Guvernul a decis ca pensiile vor fi majorate doar cu 14%, din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Remus Radoi, interlopul din Caracal, retinut de politie. Ce a facut cand a fost bagat in duba! Informatii de ultima ora

Remus Radoi, interlopul din Caracal, a fost retinut de politie. Acesta a fost dus in arest pentru 24 de ore intr-un dosar de evaziune fiscala. Ce a facut barbatul cand a fost bagat in duba?! Remus Radoi, retinut de politisti pentru evaziune fiscala in varsta de 42 de ani, Remus Radoi, interlopul la care a .

Nicusor Dan trebuie sa plateasca o suma record. Decizia de ultima ora a judecatorilor

Nicusor Dan este obligat de judecatori sa plateasca despagubiri record in favoarea companiilor care dezvolta proiectul One Floreasca City. Nicusor Dan, obligat de judecatori sa plateasca o suma record Nicusor Dan a incercat sa blocheze prin mai multe moduri proiectul imobiliar de la Hala Ford din Cartierul Floreasca One Floreasca City. Tentativele sale au .

Un nou partid in Romania. Anuntul de ultima ora

A aparut un nou partid parlamentar in Romania. Si-a anuntat prezenta printr-un comunicat de presa. A aparut un nou partid in Romania Partidul Uniunea pentru Democratie, Omenie si Respect UNDOR), fondat de fosti membri USR, a devenit un partid cu reprezentare parlamentara. Deputatul Dan-Razvan Radulescu, demisionar din USR, s-a inscris in formatiunea infiintata de fosti .

Whats Up a primit decizia de ultima ora. Anuntul judecatorilor este neasteptat

What`Up, pe numele real Marius Ivancea, a scapat de dosarul penal pentru ultraj, care a fost intocmit pe numele sau in luna decembrie a anului 2019, dupa ce i-a muscat si i-a amenintat cu bataia pe politistii care au intervenit in urma apelului la 112. Atunci, iubita acestuia sustinea ca a fost agresata de artist.

Kelemen Hunor, mesaj de ultima ora despre riscul de infectare la vot

Kelemen Hunor face un apel la alegatori sa mearga la vot pe 27 septembrie. Presedintele UDMR spune ca nu cele 5 minute cat intra o persoana sa voteze sunt periculoase, din punct de vedere sanitar. Kelemen spune ca daca toti candidatii vor respecta recomandarile pentru campania electorala, nu exista risc de imbolnavire si nu vor exista probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )