Libnet.ro
UNICEF

16:00

Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie si postul Adormirii Maicii Domnului

B1 B1,
Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie si postul Adormirii Maicii Domnului

Luna august aduce nu numai unul din posturile importante ale anului religios, dar si trei sarbatori majore ale ortodoxiei. Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie Pe 6. continuă pe B1

Horoscopul de weekend 31 Iulie 2 August 2020. Afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste

Va prezentam horoscopul pentru weekendul 31 iulie-2 august. Multe dintre zodii sunt cu gandul la distractie ssi asi vor pune planurile in practica, pe cand altele nu-si mai vad capul de atata treaba. Asa arata horoscopul pentru weekendul 31 iulie 2 august pentru fiecare zodie Berbec Berbecul isi va surprinde partenerul de viata, dupa .

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Prognoza meteo august 2020. Cum va fi vremea in ultima luna de vara

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna august 2020. Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), ultima luna de vara va fi una a extremelor. in primele doua saptamani.

Prognoza meteo pentru weekendul 31 iulie -2 august 2020. Vremea se raceste semnificativ si cresc sansele de ploaie in toata tara

Incepand de vineri, 31 iulie, valorile termice vor incepe sa scada usor fata de zilele precedente, totusi nu scapam de canicula la amiaza, cand temepratura maxima va atinge 35 de grade. Cerul va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )