Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 8 martie. Ce sfant e sarbatorit de ZIUA FEMEII

Antena3 Antena3,
CALENDAR CRESTIN ORTODOX 8 martie. Ce sfant e sarbatorit de ZIUA FEMEII

CALENDAR CRESTIN ORTODOX ZIUA FEMEII Sfantul Teofilact Marturisitorul, episcopul Nicomidiei Mareste imaginea. Sfantul Teofilact a ales viata monahala in momentul alegerii lui Tarasie ca patriarh al. continuă pe Antena3

Calendar crestin-ortodox 7 martie. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Ziua de 7 martie are o semnificatie aparte in calendarul crestin ortodox. 7 martieeste ziua in care credinciosii ii cinstesc pe Sfintii MuceniciEfrem, ep. Tomisului; Vasilevs, Evghenie, Agatodor,.

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 7 martie. Multi romani poarta numele acestui sfant

Sfantul Cuvios Pavel, supranumit cel simplu, sau cel prost, este cinstit pe 7 martie. Sfantul Pavel era plugar, un om cu totul de rand, dar lipsit de rautate si de prefacatorie, ca nimeni altul. Avea insa o.

8 martie: cine a creat Ziua Femeii si care sunt evenimentele care au condus la aceasta decizie

Ziua de 8 martie reprezinta o recunoastere a drepturilor femeilor, ca urmare a miscarilor sociale de acum 110 ani ale lucratoarelor din industria textila din New York.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 8 MARTIE. Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii cu un doodle inedit

Cu o zi inainte de sarbatoarea Zilei Internationale a Femeii, Google vine cu un doodle interactiv, care ofera 12 povesti animate ale unor femei din diverse zone ale.

Surpriza de Ziua Femeii pentru pacientele diagnosticate cu cancer

Pacientele care au fost diagnosticate sau sufera de probleme oncologice care fac parte din Asociatia Romane de Oncologie Sfanta Ana AROSA) au avut parte de cateva clipe de desfatare la un salon de infrumusetare din Targu Jiu. Cadoul a fost oferit cu ocazia Zilei Internationale de Femeii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )