Libnet.ro
UNICEF

08:30

CALENDAR ORTODOX, 10 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX, 10 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

CALENDAR ORTODOX, 10 februarie. Sfantul Haralambie a fost episcop in Cetatea Magneziei, din Asia Mica, Turcia de astazi, in vremea imparatului Septimu Sever 193-211). Cand Sfantul Haralambie a implinit varsta de. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX, 8 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

In aceasta luna, ziua a opta, pomenirea sfantului maritului marelui mucenic Teodor Stratilat. Acest sfant a trait pe vremea imparatului.

CALENDAR ORTODOX, 7 februarie. Ce sfant mare sarbatorim astazi

CALENDAR ORTODOX, 7 februarie. Sfantul Partenie s-a nascut in Melitopole si a trait in secolul al IV lea. Fiul lui Hristofor, diaconul bisericii din Melitopole, este inzestrat de Dumnezeu cu darul de a alunga demonii si.

CALENDAR ORTODOX, 9 FEBRUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

in aceasta luna, ziua a noua, pomenirea sfantului mucenic Nichifor. Sfantul Nichifor a trait pe vremea imparatilor Valerian si Galin, si era om.

Vineri, mare sarbatoare! Calendar ortodox, vineri, 8 februarie

Calendar ortodox, vineri, 8 februarie. Lor trebuie sa le spui La multi ani Citeste mai mult pespynews. ro .

Haralambie, sfantul despre care se crede ca tine foametea departe de oameni. Ce ritualuri de belsug fac credinciosii pe 10 februarie

Unul dintre cei mai batrani mucenici, despre care se spune ca a trait 113 ani si ca apara crestinii de ciuma si foamete, este sarbatorit pe 10 februarie de Biserica Ortodoxa.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelului Mihail pentru zodii, 10 februarie. Gemenii sunt sfatuiti sa o ia usurel, Taurii au parte de iubire

Iata pentru DUMINICA 10 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 10 FEBRUARIE 2019. Mercur intra in Pesti pentru 2 luni!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 10 FEBRUARIE 2019; astazi, Mercur planeta responsabila de ganduri, idei si vorbe, deci de comunicatie, intra in visatorul si sensibilul Pesti. Este un tranzit.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE. Taurii trebuie sa dea frau liber imaginatiei, Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 10 FEBRUARIE 2019; astazi, Mercur planeta responsabila de ganduri, idei si vorbe, deci de comunicatie, intra in visatorul si sensibilul Pesti. Este un tranzit.

Horoscop 10 februarie. O zodie este la un pas de despartire

Weekendul aduce buna dispozitie, intalniri cu prietenii, dar si introspectie. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru zilele de 9 si 10 februarie 2019.

Rezultate Loto 6 din 49 de duminica, 10 februarie 2019. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 10 februarie 2019, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 7 februarie 2019, Loteria Romana a acordat 11. 097 de castiguri, in valoare totala de 631. 146,41 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )