Libnet.ro
UNICEF

13:15

CALENDAR ORTODOX 11 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 11 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Mina este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 11 noiembrie. S-a nascut in Nakiyos, in apropiere de Memphis, in prima jumatate a secolului al III-lea. Ramane orfan pe cand era copil. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 9 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

In fiecare an, pe 9 noiembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Nectarie Taumaturgul. Acest sfant s-a nascut pe 1 octombrie 1846, in Silivria, un orasel situat in provincia Tracia din.

CALENDAR ORTODOX 10 NOIEMBRIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Acesti sfinti fac parte din cei saptezeci de apostoli. Olimp si Rodion au suferit moarte martirica in vremea lui Nero, in cetatea Romei. Erast a.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Rac -Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o.

11 noiembrie 2019. Se deschide un nou portal energetic. Ritual puternic pentru 11.11

11 noiembrie 2019. Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care 11. 11 il are asupra vietiiumane are o semnificatie aparte. De ce? 11 noiembrie 2019. Pentru ca vom avea parte de o.

Pronoza meteo, luni, 11 noiembrie. Vremea se raceste brusc, ploi si ninsori

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua prognoza. Iata care sunt temperaturile pentru azi, 11 noiembrie! Vezi aici cum va fi vremea in toata tara. Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie Specialistii de la ANM indica faptul ca valorile termice vor urma sa scada in majoritatea zonelor de pe teritoriul Romaniei.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 NOIEMBRIE. Taurii se simt frustrati, Sagetatorii trebuie sa se implice in activitati impreuna cu partenerul

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 11 noiembrie 2019. Mercur retrograd este in conjunctie pentru ultima data cu Soarele pe anul 2019, fiind un punct puternic de cotitura in.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 noiembrie. Gemenii fac o schimbare in cariera, Balantele primesc suport

Iata pentru LUNI 11 NOIEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

Curs valutar BNR luni, 11 noiembrie. Ce se intampla cu Euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! Poti vedea aici evolutia monedelor de circulatie internationala, dar si noile cotatii. Care este starea Indicelui Robor de azi? Curs valutar BNR pentru luni, 11 noiembrie Indicele ROBOR, din cadrul cursului precedent, arata ca cel calculat la 3 luni a crescut cu +0. 01, asjuns astfel la .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 11 noiembrie. Berbecii sunt plini de entuziasm, Capricornii dau dovada de entuziasm

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 11 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE. Gemenii au un context astral pozitiv, Pestii se simt obositi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 11 NOIEMBRIE 2019; Mercur retrograd este in conjunctie pentru ultima data cu Soarele pe anul 2019, fiind un punct puternic de cotitura in astrologie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2354 seconds )