Libnet.ro
UNICEF

11:45

CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE. O sfanta importanta este celebrata astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE. O sfanta importanta este celebrata astazi

CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE in aceasta luna, in ziua a unsprezecea, pomenirea Cuvioasei Maicii noastre Teodora cea din Alexandria. CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIEPrecum imparatia cerurilor s-a. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 12 SEPTEMBRIE. Un sfant important este celebrat astazi

In aceasta luna, in ziua a douasprezecea pomenirea Sfantului Sfintit Mucenic Autonom. Sfantul ierarh mucenic Autonom a fost episcop in Italia. invremea persecutiilor asupra crestinilorale.

Horoscop zilnic MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018. Astazi, Marte intra in Varsator. Tu ce esti dispus sa schimbi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018. Astazi este ziua ce defineste cel mai important eveniment astal al saptamanii, anume intrarea lui Marte in Varsator in miscare directa. Planeta energiei.

De ce 11 septembrie o sa intre in istorie ca ziua cand lumea s-a schimbat

Au trecut 17 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Avioanele au lovit turnurile business ale Americii, dar, mai mult, au transmis un mesaj global de nesiguranta. Cu 17 ani in.

17 ani de la atentatele din 11 septembrie. Marturia supravietuitorilor diagnosticati cu o forma rara de cancer. Noi imagini

Statele Unite comemoreaza, marti, 17 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, in urma carora au murit aproape 3. 000 de persoane, intre care si cinci romani.

Victimele atentatului din 11 septembrie 2001, comemorate la baza de la Deveselu

Atentatele de la 11 septembrie 2001 suntcomemorate, marti,la Baza de la Deveselu, unde au fost prezentisi ministrul Apararii, Mihai Fifor, si ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Cei doi.

Se implinesc 17 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, cele mai grave din istoria Statelor Unite ale Americii (VIDEO)

Statele Unite, alaturi de o lume intreaga, rememoreaza marti o pagina neagra a istoriei moderne. Se implinesc 17 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, atacuri care au schimbat modul in care.

Atentatul din 11 septembrie, comemorat la baza de la Deveselu

Atentatele de la 11 septembrie suntcomemorate, marti,la Baza de la Deveselu, unde au fost prezentisi ministrul Apararii, Mihai Fifor, si ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Cei doi.

SUA comemoreaza atentatele de la 11 septembrie 2011

Americanii comemoreaza atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 prin ceremonii solemne, proiecte ale voluntarilor si un nou monument dedicat victimelor, informeaza News. ro.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti - incearca sa asculti parerile diferite care se vehiculeaza in jurul tau, sa le cantaresti cu atentie, sa nu ignori pe vreuna doar pentru.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Nu consuma tot entuziasmul de inceput in prima etapa a unui proiect, pentru ca s-ar putea sa-l mai pierzi cand vor incepe sa apara si pied.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )