Libnet.ro
UNICEF

14:30

CALENDAR ORTODOX 15 AUGUST. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 15 AUGUST. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Adormirea Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Despre aceasta sarbatoare nu gasim informatii in Sfintele Evanghelii, ci numai in Traditia Bisericii. Potrivit acestei Traditii, Maica. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 14 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Miheia a facut parte din tribul lui Iuda. Este cunoscut si sub numele de Moresitul, de la numele satului in care s-a nascut - Moreset. A prorocit 84 de ani, cu 660 inainte.

CALENDAR ORTODOX 13 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Tihon de Zadonsk s-a nascut in anul 1724 in Rusia, din parinti crestini. A primit la nastere numele de Timotei. Din cauza mortii tatalui sau, diaconul Savelie Chirilov, familia.

CALENDAR ORTODOX 12 AUGUST. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Fotie si Anichit au trait in vremea imparatului Diocletian. Anichit, unul din demnitarii cetatii Nicomidia, a marturisit ca este crestin in momentul in care s-au declansat.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 august. Racii invata sa comunice sanatos, Varsatorii sunt pregatiti pentru o experienta care le va schimba viata

Iata pentru JOI 15 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Ce urare nu trebuie sa faci pe 15 august, de Sfanta Marie

Biserica Ortodoxa marcheaza, pe 15 august, Adormirea Maicii Domnului, sarbatoare numita in popor si Uspenia termenul slav) si Sfanta Maria Mare. Adormirea Maicii Domnului este cea mai veche sarbatoare inchinata Sfintei Fecioare Maria. Pentru ca este vorba despre adormire, nu se fac urari persoanelor care poarta acest nume. Ce sa nu spui pe 15 august, .

Mii de oameni, asteptati la cea mai mare sarbatoare a verii. Ce surprize aduce Ziua Marinei

Mii de calaraseni sunt asteptati la cea mai mare sarbatoare a verii. Ziua Marinei, incepe joi, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

SFANTA MARIA, 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria

SFANTA MARIA, sarbatoare 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria: SFANTA MARIA, sarbatoare 15 august. O, Preacurata Maica a Domnului, a puterilor.

Ce le uram Mariilor pe 15 august. Multi romani prefera sa se abtina de la a trimite mesaje de felicitare in aceasta zi

Biserica Ortodoxa a stabilit ca in ziua de 15 august sa se praznuiasca Adormirea Maicii Domnului, cea mai importanta sarbatoare care face referire la viata Mariei.

Ce e bine sa dai de pomana de Sfanta Maria, pe 15 august. Putina lume stie asta

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Sarbatoarea este precedata de un post de doua saptamani. in traditia populara, Sfanta Maria, inseamna, pe langa semnificatia religioasa, si o serie de obiceiuri si traditii. Putini stiu ce este bine sa dam de pomana astazi. Putina lume stie .

HOROSCOP DRAGOSTE 15 AUGUST. Leii comunica excelent cu partenerii, Taurii au discutii aprinse cu jumatatile lor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 15 AUGUST 2019. Astazi este ziua cu Luna plina in Varsator a lunii august. Aceasta Luna plina are un aspect particular pentru ca este exact.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )