Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Calendar ortodox 17 septembrie. Ce mare mucenita este praznuita azi, alaturi de fiicele sale

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 17 septembrie. Ce mare mucenita este praznuita azi, alaturi de fiicele sale

O mare mucenita este praznuita in fiecare an, pe 17 septembrie. Ce scrie in calendarul ortodox? Multe romance ii poarta numele! Calendar ortodox 17 septembrie Sfanta Mucenita Sofia Sofia a fost, in ultimii ani, un prenume dat des fetitelor din Romania. Nume grecesc, Sofia inseamna intelepciune. Cele trei fiice ale sale au fost numite . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 16 septembrie 2020. Ce sfant sarbatorim astazi

In fiecare an, in ziua de 16 septembrie, in calendarul ortodox, este sarbatorit acest sfant. Iata despre cine este este vorba! Calendar ortodox 16 septembrie 2020 Desi putini credinciosi stiu, pe 16 septembrie, in calendarul ortodox, este pomenita Sfanta Eufimia. Nascuta in Calcedon teritoriul Turciei de azi), aceasta a patimit timp de 16 zile din .

Calendar Crestin Ortodox 15 septembrie 2020. Sarbatoare cu cruce neagra: ce nu avem voie sa facem

Pe data de 15 septembrie, in calendarul crestin ortodox este praznuit Sfantul Iosif cel Nou de la Partos. Acesta s-a nascut in anul 1568, in orasul Raguza din Dalmatia. Calendar Crestin Ortodox 15 septembrie 2020 La varsta de 15 ani, el a intrat in manastirea Maicii Domnului din Ohrida. Dupa cinci ani, Sfantul ajunge pe .

Horoscop 17 septembrie 2020. Singura zodie care primeste bani azi si alte recompense!

In data de 17 septembrie avem parte de luna noua in zodia Fecioara, aspect deschizator de drumuri si aducator de noi oportunitati. in plus, Soarele va tranzita Fecioara pana pe data de 22 septembrie, moment in care va activa zodia Balanta. Horoscop 17 septembrie 2020: zodia care primeste bani si alte recompense azi Berbec Ai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )