Libnet.ro
UNICEF

06:30

CALENDAR ORTODOX 18 SEPTEMBRIE. Ce sfant sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 18 SEPTEMBRIE. Ce sfant sarbatorim astazi

Sfantul Eumenie a vietuit in secolul al VI lea. Si-a impartit averea saracilor si s-a calugarit. Atat de mult s-a umplut de harul Duhului Sfant, incat,. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 15 SEPTEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Iosif cel Nou de la Partos s-a nascut in 1568, in orasul Raguza din Dalmatia. Dupa moartea tatalui sau, s-a mutat impreuna cu mama sa in Ohrida, la sud de Dunare.

CALENDAR ORTODOX 16 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Eufimia s-a nascut in Calcedon si a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). Tatal ei, senatorul Filofron si mama sa, Theodorisia, erau crestini. Pentru ca refuzat sa impli.

CALENDAR ORTODOX 17 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Mucenita Sofia si fiicele sale, Pistis, Elpis si Agapis sunt praznuite pe 17 septembrie. Au vietuit in Italia si au patimit in timpul domniei lui Adrian 117-138).

Curs valutar BNR miercuri, 18 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala emite un nou curs valutar pentru astazi, 18 septembrie. Cotatiile vor urma sa fie actualizate in jurul orelor 13:15. Pana la noile valori, iata evolutia monedelor din toate lunile din sezonul cald si starea indicelui Robor din cursul de ieri, 17 septembrie! Curs valutar BNR, miercuri, 18 septembrie BNR aduce cetatenilor un nou .

HOROSCOP DRAGOSTE 18 SEPTEMBRIE. Gemenii vorbesc deschis cu partenerul, Pestii sunt favorizati de astre in iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019. Astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii au nevoie de spatiu, Varsatorii isi fac planuri

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019; astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie 2019. Aceasta miscare est.

HOROSCOP 18 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au realizari majore. Capricornii fac lucruri nebunesti

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18 septembrie. Exceptionala zi, foarte practica, aducatoare de reuzultate, dar si de relatii foarte.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 18 septembrie. Scorpionii inspira pe altii, Gemenii se simt artisti

Iata pentru MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. O zodie este atentionata in privinta finantelor! Atentie mare la bani!

Horoscop 18 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 18 septembrie Berbec iti incepi ziua concentrandu-te pe cele mai importante lucruri pe care le ai de facut azi. Esti mai.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile. Vremea se raceste

De miercuri, 18 septembrie, toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo emisa de specialistii ANM. AccuWeather a revizuit gradele din termometre. Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 septembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 18 septembrie. Conform meteorologilor, vremea continua sa se raceasca in toata Romania, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )