Libnet.ro
UNICEF

18:15

CALENDAR ORTODOX 20 MARTIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 20 MARTIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Paganii etiopieni au atacat Manastirea Sfantului Sava cel Sfintit in secolul al VIII lea, crezand ca manastirea adaposteste multe bogatii. Pentru ca nu au gasit bunuri materiale, acestia . continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 19 MARTIE. Ce sfinti mari sunt sarbatoriti astazi

Sfantul Hrisant a fost fiul lui Polemius, un distins patrician. A trait in secolul al III lea. Dupa ce citeste Faptele Apostolilor, primeste sa fie botezat. Tatal sau a facut tot.

CALENDAR ORTODOX 17 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Alexie a fost singurul copil al dregatorului Eufimian. Cu cat inainta in viata, cu atat crestea in sufletul lui si dorinta nemurii si a vietii vesnice. Toate bunatatile.

CALENDAR ORTODOX 18 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Chiril s-a nascut la Ierusalim, in anul 315 dupa Hristos, in timpul domniei imparatului Constantin cel Mare. Sfantul Chiril a fost hirotonit diacon de catre Macarie al.

Calendar ortodox, marti, 19 martie. Lor trebuie sa le spui La multi ani in aceasta zi

Calendar ortodox, marti, 19 martie. Lor trebuie sa le spui La multi ani in aceasta zi. Citeste mai mult pespynews. ro .

ROBOR la 3 luni creste in sedinta de astazi, 20 martie

Indicele ROBOR inregistreaza fluctuatii minore pe majoritatea scadentelor in sedinta de astazi, 20 martie. Afla din materialul de mai jos cum a evoluat ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru 20 martie. Berbecii trebuie sa fie autentici, Gemenii sa creada in ei

Iata pentru MIERCURI 20 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 20 martie. Taurii trebuie sa fie in alerta, Gemenii trebuie sa creada in ei

Iata pentru MIERCURI 20 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g.

HOROSCOP 20 MARTIE. Berbecii isi vad telurile realizandu-se, Gemenii bat pasul pe loc

A venit si ziua marelui echinioctiu de primavara. Soarele intra in Brebec, Marte face trigon cu Pluto. Unde magnetice soc vor ajunge pe pamant si iti vor da forta. Nu trebuie omisa nici energia .

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, 20 martie: Spune Aaaa! Actioneaza acum pentru sanatatea ta orala!

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, o initiativa a Federatiei Internationale a Dentistilor, este sarbatorita anual pe data de 20 martie. Actiunile desfasurate in aceasta zi au ca scop cresterea, la nivel global, a gradului de constientizare a populatiei privind importanta mentinerii unei stari optime a sanatatii orale la orice varsta.

Echinoctiul de primavara 2019, cand ziua devine egala cu noaptea. De ce se aprind focuri pe 20 martie, ce fac toti gospodarii

Echinoctiul marcheaza inceputul primaverii astronomice, cand ziua si noaptea devin egale. Se intampla pe 20 martie, la ora 23. 58, informeaza site-ul Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )