Libnet.ro
UNICEF

21:45

CALENDAR ORTODOX 21 APRILIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 21 APRILIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Duminica Floriilor sau Floriile) este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata intotdeauna in ultima duminica dinaintea Pastelui. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 20 APRILIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

La 20 aprilie calendarul ortodox pomeneste pe Sfantul Teotim, episcopul Tomisului, numit si Teotim I, scitul sau filosoful. Acest sfant daco-roman, originar din Dacia.

CALENDAR ORTODOX 19 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Cuvios Ioan a fost monah in Lavra Veche a lui Hariton cel Mare din Palestina, numita si Pesterile cele Vechi. In acest loc s-a daruit deplin tuturor nevointelor, petrecand in.

CALENDAR ORTODOX 19 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Cuvios Ioan a fost monah in Lavra Veche a lui Hariton cel Mare din Palestina, numita si Pesterile cele Vechi. In acest loc s-a daruit deplin tuturor nevointelor, petrecand in.

CALENDAR ORTODOX 18 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Cuviosul Ioan inca de tanar a urmat calea monahala fiind ucenic al Sfantului Grigorie Decapolitul. In timpul iconoclasmului, acestia umbland prin cetate, ii intareau pe crestini in.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 aprilie. Berbecii au incredere, Gemenii au parte de noi inceputuri

Iata pentru DUMINICA 21 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

Rezultate la tragerile Loto 6/49 de duminica, 21 aprilie. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 21 aprilie 2019, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 18 aprilie 2019, Loteria Romana a acordat 17. 700 de castiguri, in valoare totala de 988. 770,80 lei.

HOROSCOP 21 APRILIE. Gemenii petrec timp cu cei dragi, Berbecii sunt pusi pe distractie

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 21 APRILIE : de ieri, Soarele a intrat in senzualul Taur si tot de ieri Venus, coordonatorul Taurului, planeta iubirii si frumusetii intra in curajosul Berbec.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului in nordul, nord-estul si centrul tarii, precum si la munte, unde va ploua in general slab cantitativ, iar la altitudini mari vor fi precipitatii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 20-21 aprilie. Cum trebuie sa se pregateasca oamenii de Florii

Meteorologii au anuntat prognoza pentru weekened, cand cade sarabotarea de Florii. Potrivit prognozei pentru weekendul 20-21 aprilie, se asteapta ploi si temperaturi normale.

HOROSCOP weekend 19-21 aprilie 2019. Trei evenimente astrale rare. Veti simti conexiuni la nivel adanc. Lasa furtuna sa se manifeste

Iata horoscopul de weekend 19-21 aprilie 2019, trei zile intense si decisive pentru multe persoane in ceea ce priveste relatiile importante pe care le au in viata lor. Finaluri ? Clarificari ? Noi inceputuri ? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )