Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 24 aprilie 2020. Izvorul Tamaduirii, mare sarbatoare pentru romanii ortodocsi

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 24 aprilie 2020. Izvorul Tamaduirii, mare sarbatoare pentru romanii ortodocsi

Crestin-ortodocsii sarbatoresc astazi, 24 aprilie, Izvorul Tamaduirii. Vezi semnificatia sarbatorii inchinate Maicii Domnului, precum si traditiile si superstitiile legate de aceasta zi. Ce nu trebuie facut in aceasta zi de mare sarbatoare. E interzis total! Calendar ortodox 24 aprilie 2020. Izvorul Tamaduirii Dupa invierea Domnului, in fiecare vineri a Saptamanii Luminate credinciosii celebreaza Izvorul Tamaduirii, . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 24 aprilie. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 24 aprilie. In vinerea din Saptamna Luminata, crestinii ortodocsi sarbatoresc Izvorul Tamaduirii. Aceasta sarbatoare ne aduce aminte de una dintre minunile Maicii Domnului, petrecuta cu un orb.

Calendar ortodox 23 aprilie. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 23 aprilie. Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, intr-o familie crestina, si a trait in timpul domniei imparatului Diocletian. Inca de tanar ramane fara tatal sau, care a murit marturisind credinta crestina.

Calendar ortodox, 21 aprilie. Zi importanta pentru romani. Ce sfinti sunt pomeniti astazi

Calendar ortodox praznuieste pe data de 21 aprilie pe Sfantul Ianuarie, Episcopul orasului Benevento din Italia. Acesta a primit mucenicia in anul 305, in timpul persecutiilor imparatului Maximian. Calendar ortodox praznuieste pe data de 21 aprilie pe Sfantul Ianuarie Sfantul Mucenic Ianuarie, praznuit de calendarul ortodox pe data de 21 aprilie, a fost supus la .

Calendar ortodox 22 aprilie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 22 aprilie. Sfantul Teodor s-a nascut in satul Sicheon din Galatia. Inca din copilarie, acesta ravnind spre viata ascetica, a indragit postul si rugaciunea.

Calendar ortodox 21 aprilie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 21 aprilie. Sfantul Ianuarie, Episcopul orasului Benevento din Italia, a primit mucenicia la anul 305, in timpul persecutiilor imparatului Maximian. Sfantul Mucenic Ianuarie a fost supus la numeroase chinuri suferind torturi de neimaginat, dar pe care el le-a indurat cu blandete, intarit fiind de harul Duhului Sfant.

Curs valutar BNR, vineri, 24 aprilie 2020. Creste sau scade moneda europeana azi?

Banca Nationala a Romaniei va emite noul curs valutar pentru ziua de vineri, 24 aprilie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cursul BNR pentru vineri, 24 aprilie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza cursul de .

Prognoza ANM pentru vineri, 24 aprilie 2020. Vreme va fi predominant frumoasa

Am intrat in weekend si, conform ANM, astazi vom avea parte de vreme frumoasa si temperaturi mai ridicate fata de ziua precedenta, dar asta nu inseamna ca vom putea profita de vremea calda, datorita situatiei actuale. Prognoza ANM pentru vineri, 24 aprilie 2020 Agentia Nationala de Meteorologie anunta pentru vineri, 24 aprilie 2020, ca vremea .

MACRO NEWSLETTER 24 Aprilie 2020

Contractia sectorului privat din Franta s-a accentuat semnificativ peste asteptari in aprilie 2020. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la un nou minim istoric, de 11,2 puncte o valoare sub 50 arata contractie), de la 28,9 in luna precedenta, in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a scazut pana la 10,4 de la 27,4 in luna anterioara. Indicele activitatii din industria prelucratoare a scazut pana la 31,5, un nou minim istoric, de la 43,2 in luna precedenta, in conditiile unei scaderi a indicelui productiei pana la 15 de la 35,8 in luna anterioara. Colapsul activitatii din sectorul privat a avut loc pe fondul scaderii preturilor materiilor prime si a preturilor produselor finite. Sursa: IHS Markit) .

Horoscop dragoste 24 aprilie. Gemenii sunt plini de energie, Balantele trebuie sa faca planuri interesante

Horoscop dragoste 24 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 24 aprilie 2020. Luna este Noua azi si reincepe ciclul de 28 zile. Este in Taur si ne invita sa incetinim ritmul orice ritm si sa mirosim florile vietii, acelea care sunt la dispozitie, reale sau imaginare. Sa profitam de orice oportunitate pentru a ne bucura de placerile simple ale vietii!.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 24 aprilie. Gemenii cred in miracole, Sagetorii trebuie sa fie atenti la emotii

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 24 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )