Libnet.ro
UNICEF

09:15

CALENDAR ORTODOX 25 IUNIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 25 IUNIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Fevronia a fost fiica unui senator roman. S-a calugarit de tanara intr-o manastire din cetatea Nisibi. Sfanta Fevronia este obligata de Silenius, un. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 23 IUNIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Mucenita Agripina a luat cununa muceniciei in anul 275, in timpul domniei imparatului Valerian. Sfanta Agripina s-a nascut la Roma intr-o familie de crestini, primind inca din.

CALENDAR ORTODOX 24 IUNIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Sfantul.

CALENDAR ORTODOX 22 IUNIE. Toti credinciosii trebuie sa stie ce au de facut astazi

Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel incepe anul acesta pe 22 iunie. Acest post este cunoscut in popor sub denumirea de Postul Sampetrului. Este randuit de Biserica in cinstea celor doi.

HOROSCOP 25 IUNIE. Taurii trebuie sa creda in ei insisi, Gemenii isi vindeca ranile

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 25 IUNIE 2019; astazi Luna reajunge in prima zodie Berbec deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte dinamic. S-a mai dus din sensibilitatea ultimelor zile cu L.

CURS VALUTAR 25 iunie 2019. Cat costa un euro

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS BNR. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7205 1 Dolar S.

Curs valutar BNR, marti, 25 iunie: Euro scade din nou fata de leu. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 25 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7205 lei in scadere cu 0,0018) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

HOROSCOP DRAGOSTE 25 IUNIE. Berbecii trebuie sa fie sinceri cu partenerii, Gemenii sunt tensionati in cuplu

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MARTI 25 iunie 2019. Luna ajunge din nou in prima zodie, Berbec, deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte plini de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 25 iunie. Gemenii trebuie sa aiba incredere, Berbecii trebuie sa se detaseze

Iata pentru MARTI 25 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 25 iunie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii muncesc mult, Pestii fac bani

Actiune, activitate astazi. Luna este in Berbec, trebuie sa ne mobilizam si daca se poate sa fim mai putin orgoliosi. Berbec:Sunt intuitivi si inspirati, dar in acelasi.

Prognoza meteo pentru marti, 25 iunie. De cand scapam de ploi?

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic se va accentua dupa-amiaza cand, in zonele de campie si de podis, pe arii relativ extinse indicele temperatura-umezea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )