Libnet.ro
UNICEF

06:30

Calendar Ortodox 27 decembrie. Ce nu trebuie sa faci de Sfantul Stefan, sub nicio forma

Playtech Playtech,
Calendar Ortodox 27 decembrie. Ce nu trebuie sa faci de Sfantul Stefan, sub nicio forma

Astazi este 27 decembrie, o zi importanta in Calendarul Ortodox. Credinciosii de rit ortodox il sarbatoresc astazi pe Sfantul Stefan, primul martir crestin. Astazi cei care ii poarta numele isi sarbatoresc ziua onomastica, alaturi de cei dragi. Tot astazi, din vechime, s-au pastrat si traditii si obiceiuri care sunt respectate asa cum au fost ele . continuă pe Playtech

Mesaje de Sfantul Stefan pentru el si ea. Idei de felicitari pentru Whatsapp si SMS

Pe 27 decembrie, in fiecare an, credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Stefan. Acest sfant are o insemnatate mare pentru romani, aceasta sarbatoare fiind marcata cu cruce rosie in Calendarul Crestin Ortodox. Astazi sunt celebrate peste 270. 000 de persoane. Iata ce mesaje de Sfantul Stefan poti sa le trimiti celor dragi cu aceasta ocazie. Felicitari si .

Superstitii de Sfantul Stefan. De ce sunt interzise deplasarile in zone montane pe 27 decembrie

In cea de-a treia zi de Craciun, crestinii ortodocsi il praznuiesc pe Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir crestin condamnat la moarte de autoritatile iudaice din Ierusalim. Traditia spune ca pe 27 decembrie, rugaciunile aduse in fata icoanei Sfantului fac minuni pentru suferinzi.

Mesaje, urari si SMS-uri de Sfantul Stefan pentru prieteni si colegi

Sfantul Stefan,unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir al Bisericii crestine,este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 27 decembrie,in a treia zi de.

Loto 649, Joker, 540 si Noroc. Toate numerele extrase duminica, 27 decembrie

Loteria Romana a acordat castiguri in valoare de 21. 650 lei, cu ocazia Tragerilor Speciale de Craciun. Astazi este a treia zi de Craciun si Loteria Romana a pregatit noi premii. Cei care au achizitionat bilete pentru tragerile Loto 649 si Joker, sunt nerabdatori sa afle care sunt numerele castigatoare. Tragerile Loto 649 si Joker de .

27 DECEMBRIE, IN ROMANIA: Scadere usoara a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 2049 noi cazuri

Pana astazi, 27 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 615. 809 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19).

Coronavirus in Romania, 27 decembrie 2020. Bilantul noilor infectari in ultimele 24 de ore

Pana astazi, 27 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 615. 809 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 437 de pacienti au fost declarati vindecati.

Prognoza meteo, azi, 27 decembrie 2020. Iarna se intoarce cu ninsori viscolite, lapovita si ploi moderate cantitativ

Duminica, 27 decembrie, iarna se intoarce. Sunt asteptate precipitatii sub forma deninsoare si lapovita in sud-vest, centru si est, la deal si la munte si izolat in rest. in zonele montane sunt.

Horoscop 27 decembrie 2020. Zodia care este adorata! Profita de asta

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020 anunta vesti noi despre nativii Zodiacului. in a treia zi de Craciun o zodie este adorata. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar specialistii anunta ca ele sunt: 8, 34, 45 si 55. Iar culorile care pur si simplu va fac viata mai frumoasa sunt .

Vaccinul antiCOVID-19 a ajuns in Romania. Ce stim despre campania care incepe pe 27 decembrie si despre vaccinurile de tip ARN mesager

Vaccinul antiCOVID-19 a ajuns in Romania. Deocamdata, intr-o transa simbolica, de 10. 000 de doze, care vor asigura imunizarea a 5. 000 de persoane. Campania de vaccinare va incepe pe 27 decembrie, iar primele pe lista sunt cadrele medicale din spitalele COVID.

Zilele europene ale vaccinarii, intre 25-27 decembrie 2020 Evenimentul marcheaza debutul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania

Guvernul Romaniei a transmis, printr-un comunicat, ca in 25-27 decembrie 2020 se vor marca Zilele Europene ale vaccinarii in Romania, o serie de activitati organizate in Bucuresti si in alte regiuni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )