Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

CALENDAR ORTODOX 2 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 2 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Proroc Avacum a trait cu 600 de ani inainte de Hristos. A fost fiul lui Asafat, din semintia lui Simeon. A prorocit despre robia Ierusalimului, despre pustiirea bisericii si. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 1 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Proroc Naum era din Elcheseea, din semintia lui Simeon. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos. Le-a vestit ninivitenilor ca cetatea lor va pieri. Ninivitenii, care se.

CALENDAR ORTODOX 30 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Apostol Andrei a fost fratele Sfantului Petru si impreuna au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit.

CALENDAR ORTODOX 29 NOIEMBRIE. Ce sfinti sarbatorim astazi?

Sfantul Paramon a trait in secolul al III-lea, in timpul domniei lui Deciu. Achilin, dregatorul Rasaritului, a poruncit catre 370 de crestini sa jertfeasca zeului Poseidon. Pentru ca.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE. Varsatorii sunt condusi astazi de inima, Sagetatorii se invart in jurul partenerilor

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 2 DECEMBRIE 2019. Azi intra Jupiter in Capricorn si va ramane aici pe tot parcursul anului 2020. Este timpul sa treci la afaceri serioase. Acum poti sa-ti.

1 Decembrie. Ce evenimente sunt astazi in tara. Unde pot merge romanii dupa parada militara

Pe 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei. in orasele din intreaga tara au loc parade militare si evenimente deosebite pentru a marca aceasta zi. Cele mai importante evenimente au loc in Capitala, dar si in Iasi, Cluj-Napoca si Alba Iulia. 1 decembrie, ziua in care romanii sarbatoresc Marea Unire Ziua Nationala a Romaniei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4483 seconds )