Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 9 MARTIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 9 MARTIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Sfintii 40 de Mucenici au patimit in localitatea Sevastia din Armenia, in vremea domniei imparatului Liciniu 307-323), la porunca guvernatorului Agricola. Cei 40 de mucenici erau soldati care. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 6 MARTIE. Ce sarbatoare este astazi

Sfintii 42 de Mucenici din Amoreea au fost conducatori in armatele imparatului bizantin Teofil 829-842). Cand musulmanii au asediat orasul Amoreea in Galicia, Asia Mica), au luat in sclavie.

CALENDAR ORTODOX 7 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Cuvios Pavel, supranumit cel simplu, sau cel prost, este cinstit pe 7 martie. Sfantul Pavel era plugar, un om cu totul de rand, dar lipsit de rautate si de prefacatorie, ca.

CALENDAR ORTODOX 8 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Teofilact a ales viata monahala in momentul alegerii lui Tarasie ca patriarh al Constantinopolului. Sfantul Tarasie il va unge pe Teofilact episcop in Nicomidia. El se va arata celor.

JON CUNLIFFE, BANCA ANGLIEI: Brexitul dezordonat, cel mai mare risc pentru bancile britanice

Un Brexit dezordonat ramane cel mai mare risc la adresa sistemului financiar al Marii Britanii, dar este putin probabil ca acest lucru sa se intample, spune viceguvernatorul Bank of England, Jon Cunliffe, care subliniaza ca bancile din Regatul Unit sunt bine pregatite pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )