Libnet.ro
UNICEF

18:15

CALENDAR ORTODOX 8 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 8 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Teofilact a ales viata monahala in momentul alegerii lui Tarasie ca patriarh al Constantinopolului. Sfantul Tarasie il va unge pe Teofilact episcop in Nicomidia. El se va arata celor din Nicomidia binefacator al celor aflati in dureri, necazuri si nevoi. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 5 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Conon a trait pe vremea Sfintilor Apostoli. S-a nascut in Isauria. Cei de aici au primit credinta in Hristos de la Sfantul Apostol Pavel. Parintii sai, Nestor si Nadia, l-au casatorit fara voia sa.

CALENDAR ORTODOX 7 MARTIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Sfantul Cuvios Pavel, supranumit cel simplu, sau cel prost, este cinstit pe 7 martie. Sfantul Pavel era plugar, un om cu totul de rand, dar lipsit de rautate si de prefacatorie, ca nimeni altul. Avea insa o sotie inrautatita si desfranata, fara ca el sa stie lucrul acesta multa vreme.

CALENDAR ORTODOX 6 MARTIE. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfintii 42 de Mucenici din Amoreea au fost conducatori in armatele imparatului bizantin Teofil 829-842). Cand musulmanii au asediat orasul Amoreea in Galicia, Asia Mica), au luat in sclavie pe cei 42 de comandati, impreuna cu alti crestini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3228 seconds )