Libnet.ro
UNICEF

07:30

Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani

Hotnews Hotnews,
 Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani

Timp de trei zile si trei nopti, Bucurestiul va sarbatori 555 de ani de la prima atestare documentara a orasului. Intre 19 si 21 septembrie Primaria Capitalei va organiza 'Zilele Bucurestiului' printr-o serie de evenimente - petreceri in aer liber, concerte, expozitii, targuri, explozii de muzica si culoare - ce vor avea loc in punctele cele mai importante ale Capitalei: Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul istoric. continuă pe Hotnews

Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani

Primaria Capitalei organizeaza Zilele Bucurestiului, in perioada 19-21 septembrie. Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, parcul Cismigiu si Centrul Istoric. Porti des.

Teatru la Bucuresti 555 (I)

Programul cultural Bucuresti 555, initiat de ARCUB, cuprinde si o serie de activitati din domeniul teatrului, de la spectacole la festivaluri sau proiecte educationale in unitati de invatamant, imaginate indeosebi in spatiul teatrului independent.

Bucuresti 555. Capitala petrece trei zile si trei nopti la aniversare. Programul complet al Zilelor Bucurestiului

Capitala implineste sambata, 20 septembrie, 555 de ani de atestare documentare, eveniment celebrat printr-o serie de evenimente-maraton care au loc incepand de vineri, pana duminica. O parte din manifestari vor continua pana pe 28 septembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )