Libnet.ro
UNICEF

16:00

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

România Liberă România Liberă,
Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve . continuă pe România Liberă

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa ce a trecut de Kuznetova

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Rusoaica Maria Sharapova s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o pe canadianca Bouchard

Maria Sharapova este prima finalista a turneului de la Roland Garros, rusoaica invingand-o, joi, pe canadianca Eugenie Bouchard in semifinale, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2. Sharapova isi va afla adversara din finala.

Simona Halep, in semifinale la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA si a patra favorita, a inregistrat, miercuri, cea mai buna performanta a sa la un turneu de Grand Slam, calificandu-se in semifinale la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 6-2, pe tenismena rusa.

Sharapova merge in semifinale la Roland Garros dupa un meci greu de care poate profita Halep

Maria Sharapova s-a calificat cu emotii in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa un sfert de finala castigat in fata Garbinei Muguruza Spania) in care a fost condusa cu un set. Sharapova a jucat astfel o optimie de finala dificila, lunga, dupa un meci in 16-imi la fel de greu contra lui Stosur. Acest lucru inseamna ca in eventualitatea unei finale cu Simona Halep jucatoarea noastra ar putea avea un avantaj din punct de vedere fizic in fata experimentatei rusoaice.

LIVETEXT inca un obstacol in drumul spre marea finala de la Roland Garros. Simona Halep vs. Svetlana Kuznetova

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova in sferturile de finala de la Roland Garros. Daca va castiga acest duel, Simona va obtine cea mai importanta performanta din cariera.

Cine este Svetlana Kuznetova, viitoarea adversara a Simonei Halep in sferturile de la Roland Garros

Simona Halep o va intalni in sferturile de finala de la Roland Garros pe Svetlana Kuznetova, locul 28 mondial, o adversara masiva, foarte experimentata, ale carei cifre in circuitul WTA sunt impresionante.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 16:00)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )