Libnet.ro
UNICEF

23:45

Calin Nistor, procuror-sef interimar la DNA

Antena3 Antena3,
Calin Nistor, procuror-sef interimar la DNA

Update:Actualul interimar la sefia DNA, Anca Jurma, a decis sa se retraga din aceasta functie, iar procurorul general Augutin Lazar a fost nevoit sa aleaga un nou interimar. Potrivit DC News,. continuă pe Antena3

Procurorul-sef adjunct Calin Nistor preia conducerea DNA

ACTUALIZARE Procurorul-sef adjunct al DNA Calin Nistor va asigura conducerea institutiei. ) ---- Augustin Lazar a ajuns la sediul central al DNA, pentru a participa la o sedinta cu reprezentantii institutiei, dupa ce Anca Jurma a anuntat, ieri, ca nu mai doreste prelungirea mandatului de sef interimar al DNA.

Procurorul Calin Nistor preia sefia interimara a DNA

Sefia DNA va fi preluata de catre procurorul-sef adjunct Calin Nistor, dupa ce procuroarea Anca Jurma a anuntat ca nu vrea sa mai conduca interimar institutia, informeaza dcnews. ro. Sectia pentru.

Calin Nistor va prelua conducerea DNA, dupa refuzul Ancai Jurma de a asigura interimatul acestei structuri

Calin Nistor, prim procurorul-sef adjunct al DNA, va prelua conducerea Directiei dupa expirarea mandatului de sase luni al Ancai Jurma.

Cine este Calin Nistor, noul procuror-sef interimar DNA

Actualul interimar la sefia DNA, Anca Jurma, a decis sa se retraga din aceasta functie, iar procurorul general Augutin Lazar a fost nevoit sa aleaga un nou interimar. Potrivit DC News, Calin Nistor va.

Procurorul sef adjunct Calin Nistor va asigura conducerea interimara a DNA

Conducerea interimara a Directiei Nationale Anticoruptie va fi asigurata de procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor, in lipsa unei propuneri din partea procurorului general Augustin Lazar, care s-a intalnit marti cu reprezentantii Directiei, au declarat pentru HotNews reprezentanti ai institutiei.

UPDATE Procurorul Calin Nistor va prelua conducerea DNA

Calin Nistor, prim procurorul-sef adjunct al DNA, va prelua conducerea Directtiei, ca urmare a unei decizii luate intr-o sedinta de urgenta este organizata, marti. Luni Anca Jurma a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat interimar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )