Libnet.ro
UNICEF

11:00

Calin Nistor ramane inca sase luni sef la DNA. Procurorii CSM au prelungit delegarea

Adevărul Adevărul,
Calin Nistor ramane inca sase luni sef la DNA. Procurorii CSM au prelungit delegarea

Sectia pentru procurori a CSM a decis, marti, prelungirea mandatului lui Calin Nistor in functia de sef al DNA, a anuntat ministrul Justitiei, Ana Birchall, la finalul sedintei. continuă pe Adevărul

Mandatul lui Calin Nistor, prelungit cu inca sase luni

Sectia pentru procurori a CSM a prelungit, marti, cu inca sase luni, mandatul procurorului-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. Decizia a fost anuntata de ministrul.

CSM: Mandatul lui Calin Nistor la DNA, prelungit cu inca sase luni

Sectia pentru procurori a CSM a prelungit, marti, cu inca sase luni, mandatul procurorului-sef inter.

CSM: Mandatul lui Calin Nistor la DNA, prelungit

Sectia pentru procurori a CSM a prelungit, astazi, cu inca sase luni, mandatul procurorului-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor.

UPDATE Procurorul Calin Nistor ramane sef interimar al DNA, a decis Consiliul Superior al Magistraturii Directia Anticoruptie, fara un sef titular de peste un an, de la revocarea lui Kovesi

Calin Nistor ramane procuror-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au decis marti prelungirea delegarii acestuia in functie. DNA nu mai are un procuror-sef numit in functie de peste un an, de la revocarea Laurei Codruta Kovesi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )