Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calin Nistor, seful DNA: Sunt nemultumit de activitatea serviciului militar din cadrul DNA

Antena3 Antena3,
Calin Nistor, seful DNA: Sunt nemultumit de activitatea serviciului militar din cadrul DNA

Procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor, a afirmat, marti seara, ca activitatea serviciului militar din cadrul Directiei nu este multumitoare. intrebat la B1 TV despre activitatea redusa a. continuă pe Antena3

Calin Nistor explica de ce DNA nu si-a suspendat activitatea in semn de protest: Trebuie sa ne gandim daca politicienii chiar ar fi afectati de o reducere a activitatii Directiei (VIDEO)

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat, pentru B1 TV, ca Directia ar fi fost cea mai afectata de prevederile OUG 7, in cazul in care aceasta nu ar fi fost modificata. De altfel, a precizat.

Calin Nistor: Nu sunt multumit de activitatea DNA / Cum explica seful Directiei bilantul slab pe 2018 (VIDEO)

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat ca nu este multumit de bilantul Directiei pe anul trecut, dar luam masurile care se impun. La modul cum arata datele statistice, nu sunt mul.

UPDATE Calin Nistor: E mai greu acum sa prinzi persoanele vizate de ascultari, pentru ca avem probleme la instalarea de tehnica / DNA trece prin cea mai grea perioada de cand a fost infiintata

Seful interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Calin Nistor, a spus, marti seara, la B1, ca sunt probleme cu executarea mandatelor de filaj si inregistrare ambientala, pentru ca nu sunt suficienti ofiteri, nici tehnici suficiente, relateaza Agerpres. Nistor a mai spus ca Directia trece prin cea mai grea perioada de cand a fost infiintata, invocand drept motive modificarile legislative, atmosfera in care procurorii lucreaza sau chiar realizarile structurii.

Calin Nistor: E cel mai greu an de cand activam in cadrul DNA / Magistratii trebuie sa reziste acestui asalt (VIDEO)

Acesta e cel mai greu an de cand activam in cadrul DNA, a declarat procurorul-sef interimar al Directiei, Calin Nistor, pentru B1 TV. Ma refer strict la activitatea DNA. Cred ca, pentru mine si colegii.

Seful DNA are o veste pentru Dragnea: Cand va fi gata dosarul Tel Drum / Calin Nistor a comentat si conflictul cu Sectia speciala de anchetare a magistratilor (VIDEO)

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat, pentru B1 TV, ca spera la o rezolvare in cateva luni a dosarului Tel Drum, in care este vizat si Liviu Dragnea. Nistor a precizat ca aceasta cauza.

Seful DNA se plange ca are probleme cu filajelele si interceptarile

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Calin Nistor, a precizat, miercuri seara, ca sunt probleme cu executarea mandatelor de filaj si inregistrare ambientala. Pe chestiunile de.

Din 76 de milioane de euro, statul a recuperat prejudicii de doar... 500.000 de euro. Seful DNA: Prejudiciile trebuie sa le recupereze ANAF (VIDEO)

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat, pentru B1 TV, ca ANAF este institutia care se ocupa de recuperarea prejudiciilor. Afirmatia a fost facuta in contextul in care, potrivit bilantului.

Seful DNA: Politicul are tendinta sa controleze sistemul judiciar /Procurorul care-si mai inregistreaza colegul va pleca

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Calin Nistor, a declarat marti seara la B1TV, ca dezaproba comportamentul procurorilor care isi inregistreaza colegii sau superiorii si apoi transmit inregistrarile in mass-media. Nistor spune ca orice procuror care va mai face astfel de inregistrari si se va dovedi ca el este autorul va pleca din DNA, cei nemultumiti avand posibilitatea de a sesiza Inspectia Judiciara.

Calin Nistor: DNA trece prin cea mai grea perioada de cand a fost infiintata / Magistratii trebuie sa reziste asaltului

Calin Nistor, actualul sef al DNA, a declarat ca Directia trece prin cea mai grea perioada de cand a fost infiintata, invocand drept motive modificarile legislative, atmosfera in care procurorii lucreaza sau chiar realizarile structurii, relateaza Mediafax.

A mintit Kovesi in legatura cu procentul achitarilor in dosarele DNA? Explicatiile actualului sef al Directiei (VIDEO)

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a explicat, pentru B1 TV, cum s-a ajuns ca bilantul DNA pe 2018 sa faca referire la un procent al achitarilor de 36%, in vreme ce fosta sefa a Directiei, Laura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )