Libnet.ro
UNICEF

20:30

Calin Popescu Tariceanu, anunt pe Facebook despre candidatura la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, anunt pe Facebook despre candidatura la prezidentiale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca decizia privind candidatura sa la Presedintia Romaniei nu se ia cand anunta propaganda altor state si presa care. continuă pe Antena3

Ciolos despre o candidatura a sa la prezidentiale: E o posibilitate, pot sa fie si altele

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat sambata, la Galati, intrebat despre o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale, ca reprezinta o posibilitate, dar pot fi si altele. El a spus ca deocamdata alianta cu USR va functiona pentru europarlamentare, dar, de principiu, se va mentine si la alegerile parlamentare, locale sau prezidentiale.

TARICEANU, DESPRE PREZIDENTIALE: Ciolos nu prea e genul sa candideze

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca nu il vede pe Dacian Ciolos sa candideze la alegerile prezidentiale, ca pana acum, in toata cariera sa politica a fost numit, fie comisar european, ministru sau premier. El a precizat ca dupa alegerile europarlamentare coalitia PSD-ALDE va decide daca va exista o candidatura comuna la alegerile prezidentaile.

CIOLOS DESPRE CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE: E o posibilitate, pot sa fie si altele

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ieri, la Galati, intrebat despre o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale, ca reprezinta o posibilitate, dar pot fi si altele.

TARICEANU: Am o parere absolut execrabila despre calitatile profesionale ale lui Kovesi

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca are o parere execrabila despre calitatile profesionale ale Laurei Codruta Kovesi si crede ca aceasta ar face o treaba buna fiind mana dreapta a lui Vladimir Putin. Tariceanu spune ca in Parlamentul European Kovesei nu a fost supusa unui interviu care sa-i evalueze calitatile profesionale, ci a fost un vot politic.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Tariceanu, dupa victoriile lui Kovesi din comisiile PE: Am o parere absolut EXECRABILA despre calitatile ei profesionale. E buna de procuror de Putin!

Calin Popescu-Tariceanu a facut, duminica seara, o declaratie socanta despre fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele ALDE si al Senatului a afirmat ca are o parere execrabila despre calita.

Tariceanu se face ca nu intelege de ce au iesit oamenii in strada si da vina pe opozitie: Unii sunt protestatari de profesie

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit, duminica seara, despre protestele din tara impotriva OUG 7 care a bulversat sistemul judiciar. El a declarat ca respecta dreptul.

Liviu Dragnea, anunt-bomba privind alegerile prezidentiale. Cine va candida din partea Coalitiei PSD-ALDE

Liviu Dragnea a facut un anunt-bomba in legatura cu alegerile prezidentiale. Din partea Coalitiei PSD-ALDE va candida oricine il poate invinge pe Iohannis, iar asta inseamna ca poate fi chiar si un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )