Libnet.ro
UNICEF

21:45

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Frans Timmermans: isi face campanie electorala atacand Romania. Trebuia sa isi dea demisia

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Frans Timmermans: isi face campanie electorala atacand Romania. Trebuia sa isi dea demisia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, isi face campanie pe persoana fizica. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, taxat dur de Calin Popescu Tariceanu: Face un joc de politica interna care nu are nicio legatura cu mandatul sau sau cu interesele romanilor

Calin Popescu Tariceanu a facut o declaratie in care il taxeaza pe Iohannis pentru ca si-a abandonat rolul sau de garant al Constitutiei si de mediator si s-atransformat intr-un fel de lider.

Tariceanu: Daca presedintele vrea sarbatorirea Revolutiei in mai pentru ca stie sigur ca nu va mai fi in functie in decembrie?

Klaus Iohannis va declara anul 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in cadrul unei ceremonii publice care va avea loc pe 20 mai, la Palatul Cotroceni. Calin Popescu Tariceanu sustine ca seful st.

Dacian Ciolos, atac dur la adresa lui Iohannis

Dacian Ciolos a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis. El sustine ca un Parlament rau intentionat si un presedinte fara solutii pun statul intr-un echilibru precar. E timpul sa.

Comisia Europeana ameninta Romania cu un mecanism mai dur decat MCV daca adopta modificarile la Codurile penale. Pasul urmator - declansarea Articolului 7 - surse

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Viorica Dancila si presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, in care avertizeaza ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) va fi inlocuit cu o procedura si mai dura daca intra in vigoare modificarile aduse Codurilor Penale, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Frans Timmermans spune, in document, ca aceste modificari risca sa creeze o situatie de impunitate de facto pentru infractiuni, inclusiv cele de coruptie.

Comisia Europeana ameninta Romania cu un mecanism dur daca adopta modificarile la Codurile penale. Pasul urmator - declansarea Articolului 7

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Viorica Dancila si presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, in care avertizeaza.

Tariceanu: Timmermans trebuia sa isi dea demisia! Seful ALDE, enervat ca oficialul Comisiei Europene avertizeaza Bucurestiul

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca scrisoarea de amenintare a lui Frans Timmermans la adresa bucurestiului, este doar o strategie de campanie pe persoana fizica. Seful ALDE ii cere chiar si.

TARICEANU: Timmermans trebuia sa isi dea demisia

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, la Satu Mare, ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, isi face campanie acum pe persoana fizica si ca trebuia sa isi dea demisia.

TARICEANU: Interesul pentru Parlamentul European nu e la nivelul dorit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, la Satu Mare, ca interesul pentru alegerile europarlamentare nu este la nivelul pe care si-l doreste, iar dezbaterea publica este monopolizata de teme interne.

Tariceanu ii cere premierului sa acorde o 'atentie sporita' contractului Exxon-OMV pentru gazele din Marea Neagra

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut miercuri, in vizita din judetul Prahova, un apel catre premier pentru a acorda o atentie sporita prelungirii contractului de concesiune ce ar permite consortiului format din companiile Exxon si OMV sa exploateze gazele din Marea Neagra, potrivit Agerpres.

TARICEANU: Referendumul, o diversiune prin care Iohannis incearca sa fure startul

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri, la Ploiesti, ca referendumul este doar o diversiune prin care seful statului, Klaus Iohannis, incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )